Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek miért találok...

Szerintetek miért találok ilyen nehezen találkozni is akaró nőt a neten? Introvertált 32 éves ffi vagyok.

Figyelt kérdés

Sokan nem is állnak készen munka vagy családi helyzet által elnyomott szabadidőhiány, odafigyelésre szánható időhiány következtében.

Pedig szerintem ennek ellenére nem kellene lemondani vagy feladni az ismerkedést minden esetben.

2022. nov. 3. 08:09
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nem akarnak igazán
2022. nov. 3. 08:20
 2/15 anonim válasza:

A nők többsége interneten csak a kifogásokat keresi, nem a társát.

Egy férfi számukra túl sovány, túl kövér, szemüveges, túl messzi van, kevés a fényképe, nem jön be képről, unalmas, stb stb.

A nagy többség valami médium látnok, vagy épp pszichológus professzornak hiszi magát.

Volt nem egy levélváltásom, randim ahol olyan lekezelően bántak velem hogy a hányinger kerülgetett.

Gyanús hogy sokan a mai napig fent vannak és csodálkoznak azon miért nincs normális férfi.

Van normális férfi, csak nem az ilyeneknek.

Ha őszinte akarok lenni, képről a nagy többség nekem sem jön be, de megadom minden nőnek az esélyt az ismerkedésre, ugyanis élőben lehet másmilyen, az meg már nem az én bajom hogy ők képtelenek visszaírni, vagy normálisan érdeklődően megismerni.

2022. nov. 3. 08:24
 3/15 anonim válasza:

Mert vannak introvertált nők is.

Esetleg olyan helyen is próbálkozhatsz ismerkedni, ahol már "helyben vannak" a nők. (pl. tanfolyam)

2022. nov. 3. 08:41
 4/15 anonim válasza:
Írd meg, hogy lakásod van, kocsid, anyádék az ország másik végén élnek.Nyugi, azonnal találkozni akar a sok "csak a belső számít" nő...
2022. nov. 3. 10:09
 5/15 anonim válasza:

08:24, gondolom, te volnal az altalad emlitett "normalis ferfi". 😂🤦‍♀️

Kerdezo, a "talalkozni akaras" nem igy mukodik. En peldaul szinten introvertalt vagyok, es bizonyos mertekig nem a mai "siessuk el a dolgokat" tipus. Nalam sokan azzal rontjak el, hogy egy nap utan: "add meg a szamod, kuldjel kepet most mar de rogton azonnal". Nem. Nekem kell par nap beszelgetes itt, hogy megadjam a szamom (eddig egy kapta meg, vele ugymond barati az ismerkedes). Es kell par nap beszelgetes Viberen, hogy megmutassam az arcom. Es a legszomorubb, hogy ez sem garancia arra, hogy nem egy perverz allat talal meg engem. Es sok ido kell ahhoz, hogy talalkozni akarjak. Hiaba hiszik sokan magukrol, hogy ok bizony a megbizhatosag mintekepei, ha en mashogy latom (es nem, ehhez nem kell pszichiaternek lenni - az irasabol, a szavaibol, a stilusabol, ahogy lereagal egy kijelentest, stb - ha nem jon be, nem fog meg valamivel, eszem agaban sincs tovabb beszelgetni). Emberi leny vagyok, sajat akarattal. Nincs ebben semmi ordogtol valo. Majd lesz olyan, aki vakon beleugrik veled egy talalkozasba, de azert ez nem olyan gyakori. Turelem.

2022. nov. 3. 11:25
 6/15 anonim válasza:
Én is olyanokat fogtam ki, akik vagy lepattintottak, vagy hitegettek, hogy ők is akarnak találkozni, de mindig volt valamilyen kifogásuk, hogy most miért nem. Sokan fanyalognak, hogy jobbra számítottak, pedig nem vagyok istentelenül ronda, de jóképű sem. A nyom és szó nélkül eltűnők külön kategória, rossz érzés, ha úgy tűnik, hogy megértitek egymást valakivel a beszélgetések során, aztán meg hirtelen eltűnik, bármiféle indok nélkül. Normális módon álltam mindenkihez, nem hajtottam el senkit sem azért, mert mondjuk nem volt szociális élete vagy mert félénkebb típus volt. Épkézláb, összetett mondatokat tudok megfogalmazni, nem farokképpel vagy közösülésre való felhívással szoktam indítani, és nem is rohanok le senkit. Akin éreztem, hogy nehezebben oldódó vagy félénkebb típus, azzal óvatosabb, türelmesebb voltam, hosszabb idő után javasoltam, hogy esetleg térjünk át másik platformra, de sokszor még így sem volt semmi értelme, csak el...tam rájuk az időmet és az energiámat. Én sem vagyok hibátlan, de azért eléggé elkeserítő, hogy a nők nem nagyon értékelnek semmit. A társkeresős nőkről már nem is beszélek, ott tényleg katasztrófa ismerkedni.
2022. nov. 3. 12:45
 7/15 anonim válasza:
Megtanultam az ilyenekkel türelmetlen lenni, vagy haladunk előre, vagy hagyjuk. Nevetséges ez az óvodás szint huszon, vagy harmincvalahány évesen.
2022. nov. 3. 12:57
 8/15 anonim válasza:
#7: Igen, sajnos ez nem megy másképp, felnőtt emberek ne rabolják egymás idejét és energiáját.
2022. nov. 3. 15:02
 9/15 anonim válasza:

Nekem például akadozva megy a netes társkeresés.

Élőben, pl munkahelyen, egy tanfolyamon fokozatosan megismered a másikat kívül-belül és ha szimpatikus, akkor alakul a randi, majd a kapcsolat.

Netes társkeresésnél pedig a másik irányból történik, kapásból rád szóródik, hogy a másik milyen, kapásból azt kell vizsgálni, szimpatikus-e.

Közben igen, időhiány van, energiahiány ennyi idegennel chatelgetni, én is pl introvertált vagyok.

Meg egyébként azt se értem, mi a baja a férfiaknak azzal, ha nem szimpatikusak. Már 3 sor után beleélik magukat abba, hogy a feleségük leszünk??

30N

2022. nov. 4. 13:24
 10/15 anonim válasza:
3 sorból aligha lehet megismerni a másikat kedves utolsó, és egy képről sem lehet eldönteni hogy hozzád való e a másik. Az a baj veletek nőkkel hogy többségében minden ok nélkül csak visszautasítjátok az embert, vagy még arra sem veszitek a fáradtságot hogy visszaírjatok valamit. Nem éli bele magát senki, egyszerűen elegünk van abból hogy gyerekesen viselkedtek.
2022. nov. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!