Komolyan ismerkedni?
Régóta keresem a párom, de sajnos nem lelem. Úgy érzem, nem illek bele a mai korba, nem szeretnék sok pasival lenni, nem szeretnék ilyen terén tapasztalatokat gyűjteni. Boldog vagyok egyedül, haladok a céljaim felé. A szüleimmel is jó a kapcsolatom. A barátaimmal is. Egyedül a párkapcsolat hiányzik az életemből. Nagyon belefaradtam a hónapokig tartó ismerkedesbe, majd ghostolasba. Semmi kedvem már társkeresőkön fent lenni. De közben élőben félnek szerintem a pasik nyitni a nők felé. Már nem szeretek bulizni sem járni nagyon. Egyéb helyen meg kb esélytelen, hogy odamerészkedne bárki is. A tömegközeledésen sokszor bámulnak, mégsem jön oda senki megszólítani, nyilvánvalóan. Nem szeretem ezt a mai életvitelt. De nem vagyok egyedül, sok barátnőm van ugyanebben a cipőben.
Magasabb lány vagyok, ami elméletileg tetszik sok fiúnak, de mégis megjegyzést kapok, hogy túl hosszúak a combjaim vagy miért van olyan sűrű és hosszú hajam. Nincs megcsinaltatva semmim, ami állítólag ritka dolog, de mégis megkaptam már, hogy túl vékony a szám. Most akkor hogy is van ez?
Sokat randiztam az utóbbi időben. Komolyat keresőkkel is. De aztán randi után menjek fel hozza…most akkor mi van?
Én úgy gondolom, külsőre és belsőre sincs okom panaszra, nagyon elfogadó vagyok, nyitott, mindent meg lehet velem beszélni. Hajlandó vagyok alkalmazkodni és tanulni a másik mellett. Szeretem, ha nőként kezelnek és cserébe én is férfiként kezelem a másik felet. Olyan, hogy egyenrangúság szerintem nincs, sosem lesz egy férfi és nő egyenlő, megvannak a szerepek, viszont társként kell kezelni a másikat és igen, rengeteg kommunikációra és kompromisszumra van szükség, habár nem igazán találok erre alkalmas hímneműt.
Hirtelen ezeket szedtem össze így késő este:) ezeknek fényében van kedve valakinek ismerkedni?
22/L
Szia!
A leírtakhoz képest kicsit hasonló helyzetben vagyok, ezért teljes mértékben együtt tudok érezni veled. A szórakozóhelyeken és a társkeresőkön túl sok a felszínes, képmutató ember, és az embernek elég hamar elmegy a kedve tőlük.
A tömegközlekedéssel kapcsolatban pedig az az érzésem, hogy az emberek manapság sokkal "félénkebbek", kevésbé nyitottak, közvetlenek, és épp ezért lett olyan nagy divat az online társkeresés, ami korábban még tabu volt.
Amúgy nekem is nagyon bejönnek a magas lányok (mivel én is 190 cm vagyok) és a hosszú haj is, szóval ne foglalkozz azzal, hogy emiatt beszólnak. Főleg, hogy a magasságodról nem is tehetsz.
27/F
Hát igen manapság egyre csak roszabb és roszabb lesz ez a pár keresés. Az emberek és a társadalmi normák elkorcsosulnak. Mindenki csak szorakozik a másikkal, megcsalja elárulja stb stb. Nagyon kevés az olyan aki normálisnak mondhato, de általában ők hamar meg is találják azt akivel lehetnek vagy legalább is nincsenek sokáih parlagon, nem véletlen. Persze azért szerencse se árt hiszen megtalálni ennyi szemét között az értéket borzalmas nehéz.
Leírtak alapján szimpatikus vagy, remélem hamar megtalálod azt akivel boldog lehetsz :)
F/29
Mindenkinek nagyon nehéz találni valakit, akivel jó együtt, szóval nincs baj veled.
Esetleg próbálj te kezdeményezni, ne az utcán, de olyannál, akit valamilyen helyzetben ismersz és úgy gondolod lenne rá esély, hogy olyasmi életet szeretne mint te. Ami ilyen korban megint nem könnyű.
Meg nem tudom van e valami érdeklődési köröd, de olyan körökbe pl eljárhatnál.
Amúgy ha ilyen nagyon komoly dolgot szeretnél, lehet vallásos fiúk jobban ilyesmi mentalitásúak, szóval ha az nem áll tőled nagyon távol, akár ilyen programikra is elmehetnél. (ezt írom úgy, hogy én nem vagyok vallásos, csak tudom, hogy vannak ilyen társkereső programjaik pl a jezsuitáknak)
Írtam volna egy hátha alapon, viszont a tömegközlekedést olvasva lehet pesti vagy, az meg messze van. (persze ez még önmagában nem jelentené azt 100%)
Viszont az, hogy magasabb vagy kizárta az egészet, mert én viszont nem vagyok az. :) Szomorú.
Nagyon elevenemre tapintottal, ezzel a kérdéssel, én is így érzek, és hasonló cipőben járok, szívesen ismerkednek, ha neked is tetszik.
F18
Ezeket szép olvasni meg minden, de hidd az fog számítani hogy van-e kémia kettőtök között vagy sem.
Utána elfogadjátok minden hiba ellenére a másikat.
"De közben élőben félnek szerintem a pasik nyitni a nők felé."
Ezen pedig ne csodálkozz, kevesen vagytok nyitottak erre ti is, többségetek várja a csodát és nem rak bele semmi erőfeszítést. Talán arról az oldalról is tenni kéne valamit, jelet küldeni stb. hogy éreztesd a másik féllel, hogy nyitott vagy ismerkedni így is.
Amúgy meg a magasabb termet nőként nem valami előnyös, magas férfiaknak alacsony kell többnyire, alacsony férfiak meg nem fognak kezdeményezni.
Nem akarok rombolni a kedved, de nehéz dolgod lesz az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!