Melyik netes társkereső vált be neked úgy igazából?
Egyiket se próbáltam. Eddig mindig élőben ismerkedtem és még így is sikerült idiotakkal osszejonnom.
Egyikuk maniakus. Evek ota zaklat engem, folyton megkeres, azt hiszi, hogy meg lehet barmi, mikozben 8 ev eltelt. Erted nem par het, hanem evek.. Hosszu evek.. Ugy hogy nem is latott, nem is ismer bmeg, faszt zaklat...
A masikkal az volt a gond, hogy tul fiatal volt hozzam es konkretan jatszotta az agyhalottat. Ez nepbetegseg, Billie Eilish-t játszik mindenki. A fiatalok körében ez valami divat lett, mindegyiknek egy felvett nézése van, már a hideg ráz tőlük.
A harmadik barátnőm pedig idosebb volt nálam. O normalis volt, viszont nem egyeztek a céljaink, így vége lett.
Összességében szerintem aki talál egy ertelmes part maganak akarhonnan is van az becsulje meg. Total idiotakkal van tele a vilag, el se tudom kepzelni, hogy akkor online kik ismerkednek, ha én élőben ilyeneket fogtam ki...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!