Másoknak hogyan működik mostanság a Tinder?
Totálisan a pénzlehúzásra megy az egész (prémium). Prémium nélkül láthatatlan vagy. Sok a catfishező kamuprofil is.
Jobban jársz, ha kimész a városba, előbb kapsz randit egy nőtől.
1-es: Ezen is gondolkodtam de szerintem szinte semmit sem változtam.
2-es: igen az lesz, amúgy is jobb személyesen , csak tényleg régen pofon egyszerű volt a Tinder
1-es vagyok.
Az is igaz, hogy mostanában a Tinder meg a Badoo is inkább ego tuningnak jó, vagyis a lányok felmennek, kirakják az insta oldalukat, és várják a követőket, nem ismerkedni vannak fent.
Szóval sokat higult maga az oldal.
Hát most egy ideje már itt se ismerkedem. Régebben csak különböző kategóriákban ha voltak lányok és tudtam velük beszélgetni az adott témában amit kérdeztek akkor beszélgettünk és aztán átmentünk facebookra és ment minden simán.
Most, hogy már van ismerkedős kategória is, könnyebb a helyzet. Kiírtam, hogy ismerkednék csak rendesen megfogalmazva és aki szimpinek talált az írt. Vagy én írtam rá olyan lányra aki új barátokat keresett itt. Mivel gyakorin is sok a beteg ember ugyan úgy mint a tinderen, így nagy esélyed van kitűnni ha kicsit is normális vagy. Ha jól elbeszélgetsz valakivel már mehetsz vele facebookra. Ha jól is nézel ki meg többnyire nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!