Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő aki szintén...

Van itt olyan nő aki szintén magányosnak érzi magát?

Figyelt kérdés

36 vagyok, Budapesten élek, magányos vagyok.

Hiányzik valaki akivel meg lehet osztani az élet örömeit. Viszont nehezen ismerkedem, és csak akkor mennék bele egy kapcsolatba, ha tényleg látnék benne valamit.

Mielőtt csak azért továbblépnél, mert itt keresek: te is itt vagy. Meg csak szerencse kell.

Szóval kit keresek?

Légy magányos lehetőleg. Ha valakinek vannak barátai, az nekem gyanús. Szerető nagy család is az, de ha édesanyáddal tartod a kapcsolatot, az talán belefér.

Szerintem akit én keresek kerüli az embereket és inkább egyedül van, de azért magányos.

Én nem szeretem a kötöttségeket, nem szeretek tervezni, nem érdekelnek a hagyományok, nincs sok elégetni való pénzem.

Ha ez jól hangzik, és miért ne hangzana jól, akkor beszéljünk.

#nagyon magányos #csak szerencse kérdése #ha nincsen senkid az jó kezdet
2023. jún. 8. 00:53
 1/10 anonim válasza:

Ilyen kritériumokkal az esélye, hogy normális nőt találj szinte nulla.

Defektes csajok dugópajtinak, az kell neked.

2023. jún. 8. 01:16
 2/10 anonim válasza:

#1 nekem kicsit nyakatekert a kérdés. Nem biztos, hogy férfi a tag.

"Van itt olyan nő aki szintén magányosnak..."

Elvileg a szintén arra utal, hogy ő is nő, de meglátjuk. Dobj egy üzenetet kérdező, ha nem akarod felfedni, hogy nő vagy e vagy férfi!

2023. jún. 8. 06:44
 3/10 anonim válasza:
Nem.
2023. jún. 8. 07:10
 4/10 anonim válasza:
Hát ez a vlbemutatkozás nagyon trágyalére sikeredett.
2023. jún. 8. 07:26
 5/10 A kérdező kommentje:

"Defektes csajok dugópajtinak, az kell neked."

A "nem szeretem a kötöttségeket" nem a szexuális életemre utal, és azt hiszen a leírás első felében elég egyértelmű voltam, hogy csak akkor ismerkedem, ha valakit nagyon kedvelek.

"Ilyen kritériumokkal az esélye, hogy normális nőt találj szinte nulla."

Egyrészt kinek mi a normális, másrészt miért akarnám növelni az esélyeimet, hogy aztán találjak valamit amit nem keresek.

"Hát ez a vlbemutatkozás nagyon trágyalére sikeredett."

Ez nem bemutatkozás.

2023. jún. 8. 08:55
 6/10 anonim válasza:
Nekem irhatc
2023. jún. 8. 10:15
 7/10 anonim válasza:
Külgyél üzenetett
2023. jún. 8. 11:04
 8/10 anonim válasza:
Legalább hamar kiderül, hogy egy percet sem érdemes a kérdezőre szánni. Kontrollmániás pinceszökevény.
2023. jún. 8. 11:22
 9/10 A kérdező kommentje:
8: A szabadság gondolata nekem fontos és mindenki a saját sorsáért felelős.
2023. jún. 8. 12:41
 10/10 anonim válasza:
Irhatsz, ha gondolod.
2023. jún. 11. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!