Magányosnak érzem magam az utóbbi időben, jó lenne egy társ. Viszont van egy kis gond?
Már közel egy éve egyedülálló vagyok, 4 hónapja Home Office-ban (egyedül egy albéreltben, BP-n), hiányzik a társaság, de főleg egy társ (barátnő). Viszont mivel magányos vagyok, így nem is érzem magam túl megnyerőnek külső szemmel, és egyre csak csúszok lejjebb. Eddig ilyen nem volt sosem.
Ha lenne barátnőm, sokkal jobban érzeném magam, mivel viszont nincs, így nem. Ez ilyen 22-es csapdája.
Mi a megoldás?
27F
Jaj de cuki az első válaszoló, azt hiszi hogy a nők nem ösztönlények :D
Drága kis trüffeles bogárka, felvilágosítanálak hogy ti is ugyanolyan ösztönlények vagytok mint mi, csak ugye más az ösztönös prioritásotok.
Mi pasik nem rejtjük véka alá, hogy igenis, ösztöneink szerint szeretnénk mindig valakit magunk mellé akivel tudunk szexelni. Vannak kevésbé monogám (és kevésabé gerinces) hím egyedek akik egyszerre többet is... Velük nem értek egyet, én úgy vagyok vele hogy egy stabil az jobb.
Ti nők a szexet negyed annyira sem kívánjátok. Lazán be is pókhálósodhattok odalenn, kb nem veszitek észre hogy nincs szex az életetekben.
Viszont brutálisan anyagiasak és számítóak vagytok párválasztás tekintetében.
Sok nő már azt cikinek érzi ha vele egykorú párt kellene találnia, ezért idősebb pasikra hajt.
Titeket is az evolúció huzalozott be, ne higgyétek, hogy tibennetek nem millió éves ösztönök kattognak mikor partnert kerestek.
Baromira nem intelligenciára, humorra, vagy empátiára szelektáltok, hanem anyagi státuszra. Ami tudjuk jól hogy tulajdonképpen az adott hím fitneszét jelenti, csak modern kori csomagolásban.
A ti ösztönlény mivoltotok szerintem kétszer olyan undorító mint mikor egy pasi kiéhezett a szexre. Mert ti még tagadjátok is...
6-os nagyon igazad van!
Az elsőnek meg üzenem remélem egyedül fogja leélni az egész életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!