A Facebook-Társkeresőről mi a véleményetek?
Tegnap töröltem magam róla pont.
51 vagyok
Csakis a 40 es korosztály keresett meg.
Nem szexkapcsolatot keresnek állitólag , de a főkérdésük az volt van e helyem.
1 hét eleg vokt az oldalból
Biztosan van kinek bejön.
Irtó bugos, brutális backend hibák kicsit nehezen használhatóvá teszi. A zeneválasztós rész borzalom, sokszor lefagy amikor a profilbeállításokkal vacakolsz. Az újbóli megnézés meg csak szimplán fárasztó, hogy kétszer egymás után ugyanazt feldobja, 1 húzás után mindig vissza a menübe.
Emellett ilyen 23 éves anyukák, agyon piercingelt lányok, 150cm 150kg tankok. Bezzeg sok 28-30 évest is földobott akiket jobbrahúztam volna, csak 21 évesen kicsit öregek nekem. Annak ellenére összetudsz matchelni egész szép, rendes csajszival is, az egyikkel már találkát is lebeszéltem. Pedig nem vagyok egy irtó jóképű kigyúrt férfi, de a 100 jobbrahúzásból lett match.
Meg ezt a napi megnézéslimitet kicsit alacsonynak tartom, de nyilván nem szabad hagyni, hogy egy nap alatt végigmenjen az összes másik felhasználón.
Ami viszont nagyon király, hogy facebook ismerősöket nem ajánl, így van egy kis diszkréciód.
Szerintem maradok a tindernél, mert magatartásban nem sokat különböznek a tagok, viszont a tinder kicsit kényelmesebb, lehet csak megszokás miatt.
Fent vagyok rajta, de minek. :) Pontosabban: a kezelőfelület a tinder koppintása (jobbra húzás-balra húzás szintén), a lányok többsége hát khm..., van egy-kettő jó, de nem ők a domináns egyedek. Tudom, hogy a belbecs számít, nem a külső, de azért akkor is. Mindenféle hülyeségre van opció, profil tiltásától kezdve mindenféle szarságig, de egy nyomorult "üzenet küldése" opció nincs. Maximum a képekre reagálhatsz, aztán vagy válaszol a lány vagy nem. Nekem általában nem szoktak, pedig elég soknál próbálkoztam már. Egy-két hónapja volt, hogy visszaírt egy csaj, beszélgettünk is pár napig, majd kijelentette, hogy bocs, mégsem illünk össze annyira (hosszú sztori, most nem fogom elregélni). Azon kívül néha még férfiakat is ajánl (pedig szándékosan beállítottam, hogy csak lányok legyenek) és igazából az ukrán, cseh stb. csajokkal sem tudok sok mindent kezdeni.
Szóval általánosságban véve jó koncepció, de szerintem nem az igazi a megvalósítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!