Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kasszás Lányok! Titeket hogy...

Kasszás Lányok! Titeket hogy érint, ha egy vásárló normális stílusban meghív titeket egy kávéra, munka utánra?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy meglep, zavar, kellemetlen, közömbös, esetleg jóleső érzés?

2023. máj. 25. 14:29
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
De én nem trollkodom.
2023. máj. 26. 11:25
 32/35 anonim válasza:

Akinek a kasszázás stresszes, mit gondolt, ez a munkakör csupa móka és kacagás? De mit szóljon egy mentős, ez tűzoltó az övéről? 😒

Hasznos kérdés volt egyébként, mert ebből is leszűrtem mennyi frigid fap.na használja az oldalt! 🤣 Am kasszással, pultos csajjal alap, h ki nem kezdenék. Valszeg már minden csajozós szöveget, próbálkozást végighallgattak és legtöbbjük lejött az életről, mint itt is páran...

2023. máj. 26. 11:27
 33/35 anonim válasza:
#32 tartsd meg ezt a jó szokásod.
2023. máj. 26. 11:40
 34/35 anonim válasza:
32, pontosan mi alapján sikerült leszűrni, hogy hány frigid fapina van az oldalon? Ki tudnád értelmesen fejteni?
2023. máj. 26. 12:59
 35/35 anonim válasza:

ff túltengés :D

#kiröhög

2023. jún. 2. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!