Kasszás Lányok! Titeket hogy érint, ha egy vásárló normális stílusban meghív titeket egy kávéra, munka utánra?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy meglep, zavar, kellemetlen, közömbös, esetleg jóleső érzés?2023. máj. 25. 14:29
21/35 anonim válasza:
Aki munka közben tud ilyenekkel szórakoztatni az mit vár? Baromi stresszes kasszásnak lenni, onnan nem lehet csak úgy lelépni és 1000 dologra kell figyelni egyszerre.
2023. máj. 26. 10:50
22/35 A kérdező kommentje:
Gondolom. Ezért írtam, hogy nem a csúcsforgalomban kell megkérdezni. Próbálkozni lehet, és érdemes is. Lehet, van olyan mázli, hogy pont neked mond igent.
2023. máj. 26. 10:54
23/35 anonim válasza:
Szerintem meg szemétség visszaélni valaki kiszolgáltatottságával. Még akkor is ha nincs forgalom. Azért van ott hogy dolgozzon, pénzt keressen amiből él. Más kérdés hogy emberek közé kényszerül, de nem azért van ott hogy az ismerkedni vágyók rárepüljenek, hanem hogy kiszolgálja az embereket. Ismerkedj olyan emberekkel akik nem a munkájukat végzik éppen, persze akkor valszek faképnél fognak hagyni, mert nincsenek helybenmaradásra kényszerítve. Más kérdés hogy azért is stresszben van ilyenkor az ember, mert ha olyat mond ami a vásárlónak nem tetszik, az meg sértettségből panaszt tesz, akkor őt akár ki is rúghatják.
2023. máj. 26. 11:05
24/35 A kérdező kommentje:
Igen. Tényleg érdemes próbálkozni. Csak addig megy a szájhúzás, míg nem a megfelelő pali hívja el. De ez mindenhol igaz a női logikára.
2023. máj. 26. 11:10
25/35 anonim válasza:
Te most a saját kérdésedre válaszoltál?
2023. máj. 26. 11:13
26/35 anonim válasza:
Kérdező, most komolyan… Ezzel hiszed magad kérdezőnek?
2023. máj. 26. 11:15
27/35 anonim válasza:
"Csak addig megy a szájhúzás, míg nem a megfelelő pali hívja el. De ez mindenhol igaz a női logikára."
Hány csaj utasított vissza, incelkém?
2023. máj. 26. 11:18
28/35 A kérdező kommentje:
Az előző kommentelőnek válaszoltam.
2023. máj. 26. 11:19
29/35 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy téged jó sok. Ha férfiként nőnek adva ki magad, mindenkit betámadsz, aki próbálkozik. De persze mindezt szigorúan anonim módon. :D Nagyon "kemény". :D
2023. máj. 26. 11:21
30/35 anonim válasza:
Kérdező, te nem vagy anonim?
2023. máj. 26. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!