Kasszás Lányok! Titeket hogy érint, ha egy vásárló normális stílusban meghív titeket egy kávéra, munka utánra?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy meglep, zavar, kellemetlen, közömbös, esetleg jóleső érzés?2023. máj. 25. 14:29
11/35 anonim válasza:
Nekem kellemetlen. Nem igaz hogy munka közben sem tudnak békénhagyni
2023. máj. 25. 19:44
12/35 anonim válasza:
Baszki, micsoda fétis lett volna a régi könyvelőségből, mindent azzal a tekercses számológéppel számoltak, apáááááááám.
2023. máj. 25. 20:26
13/35 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván, ha valakit többször leszólítanak olyanok, akik nem értik a nemet, az zavaró lehet. Viszont csak addig, amíg nem tetszik nekik az illető. :D
2023. máj. 25. 20:32
14/35 anonim válasza:
Ez nyilván attól függ, ki kérdezi meg. És milyen róla az első külső benyomás.
De őszintén, én egy kasszás műszak után csak egy tusolásra és egy ágyra vágyok, nincs energiám kávézni menni...
2023. máj. 25. 21:55
15/35 A kérdező kommentje:
Magas labda, de nem ütöm le... :D Mert megértelek. Kemény meló.
2023. máj. 25. 21:57
16/35 anonim válasza:
Engem nem igazán érdekel ha molett a lány. Ha meg akciós a zsömlye, akkor készítek is neki vagy három szendvicset.
2023. máj. 25. 22:28
17/35 anonim válasza:
Engem egy idősebb úr hívott el beülni valahova, na nem ismerkedés szándékkal, csak viszonoztni akarta hogy mindig segítek, nem valami jó a boltunk híre. Hát én azóta sem megyek. Aranyos volt, de egyrészt munka közben a feladatokra akarok figyelni, ugyanis van bőven, másrészt munka után úgy fáj a lábam hogy örülök ha hazáig kibírja. Rajta kívül más még nem közeledett felém ismerkedési szándékkal, gondolom nem vagyok túl elbűvölő, de nem is bánom. Egyrészt mert van párom, másrészt nem szeretem ha húzzák az időmet munka közben. Egy bolt nem egy nyugodt környezet ahol lehet cseverészni meg ismerkedni.
2023. máj. 25. 23:33
18/35 A kérdező kommentje:
Én se a csúcsforgalomban próbálkoznék, hanem nyugis időszakban. És nemet mondtál gondolom az idős férfinak?
2023. máj. 25. 23:43
19/35 anonim válasza:
Váratlan és kellemetlen volt ahogy felhozta, dolgom is sok volt, így sodródtam az árral és nem ellenkeztem, de azóta sem találkoztunk.
2023. máj. 26. 10:12
20/35 A kérdező kommentje:
Kedves történet.
2023. máj. 26. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!