Odamenni egy lányhoz egyetemen?
Sziasztok!
Ezt lányként írom ki, ugyanis felfigyeltem rá, hogy valószínű bejövök egy srácnak az egyik óráról.
Többször is mikor az egyetemen épp arra jártam észrevettem, hogy a haverja szól neki, hogy néz csak, ott megy az a csaj. A szemináriumon is gyakran oda-oda néz, szinte míg észre nem veszem vagy vissza nem nézek rá.
A múltkor pont meghallottam a beszélgetést, hogy nem veszem őt észre és épp a haverja magyarázott neki, hogy mit csináljon.
Engem persze érdekel, de nem akartam, hogy az legyen, hogy annyit “bámulom” meg foglalkozok ezzel, hogy visszaéljen vele a srác, viszont félek, hogy ezzel azt az érzetet keltettem, hogy pl barátom van v csak szimplán nem érdekel.
A múltkor a srác haverja mondta, hogy kint megvárja, és ő bent maradt a terembe, míg en a tanárral beszéltem, viszont nem várt meg, inkább kiment korábban. Nem tudom, hogy velem szeretett volna beszélni, vagy mi történt, mert ahogy kiment láttam h a haverja kerdezte, hogy mizu de csak legyintett egyet. Én ezért picit megijedtem; hogy azt gondolja baratom van v csak szimplan nem vagyok nyitott, ezert utana bejeloltem Fb-on, h vmi visszajelzese legyen h engem erdekel.
Lényeg:
Mivel most lesz az utolsó hét az egyetemen, az utolsó óra, amire eljöhet még ha látni és beszélni akar velem. Fiúk/férfiak ha nektek hetek óta tetszene egy lány, odamennétek hozzá beszélni?
Tudom, hogy ha fontos neki akkor eljön és tesz ennyi erőfeszítést, de mégis érdekel a véleményetek.
#20-as valamiért én is ezt gondolom, hogy annyit már léptem ezzel, hogy engem érdekel, hogy bejelöltem (ebből leeshet neki h pl nincs barátom, mert akkor nem jelölnék be random srácot) plusz a haverját sem jelöltem be, tehát elég nyilvánvaló h amiatt csináltam mert láttam h érdeklem.
Egyébként igen még aznap visszaigazolt.
Én olyan nőként aki már sokszor kezdeményezett, azt ajánlom, hogy menj oda hozzá nyugodtan, a legtöbb fiú nagyon örül neki.
Viszont, ha véletlen tovább alakulnak majd a dolgok köztetek és továbbra is te kezdeményezel, ami nem baj, de azért néha ő is legyen kezdeményező (nálam sok esetben előfordult az ilyen férfiaknál, hogy mindent rám hagytak és ez egy idő után nagyon ellenszenves tud lenni), akkor ne húzd tovább és állj tovább, de ez csak a jövőre tekintve egy tipp :D
Én fiúként biztos odamennék ha tetszene egy lány, persze normálisan bemutatkozva, beszélgetést kezdeményezve stb.
De annak is örülnék, ha a lány kezdeményezne, feltéve hogy nekem is tetszik. Bár ez ritkán fordul elő, mert legtöbbször előbb megszólítom az adott hölgyet, minthogy ez megtörténne.
Utolsó, nekem inkább többször fordítva volt, hogy 90% ban én írtam a lánynak stb. és oké hogy a fiúknak kell kezdeményezni, meg irányítani stb. De egy kapcsolatban örültem volna ha aktívabb a lány. De ettől függetlenül fél évig jól megvoltunk, aztán mikor már egyre komolyabb lett volna, akkor jelentette be a "semmiből" hogy amúgy nem szerelemes már belém. Szörnyű volt ez akkor. Bár valahol éreztem, de mikor együtt voltunk sosem mondta vagy éreztette velem, sőt mindig az ellenkezőjét mondta hogy szeret. Ez amúgy mai napig szálka bennem. Mert én viszont nagyon szerettem azt a lányt. Pech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!