Odamenni egy lányhoz egyetemen?
Sziasztok!
Ezt lányként írom ki, ugyanis felfigyeltem rá, hogy valószínű bejövök egy srácnak az egyik óráról.
Többször is mikor az egyetemen épp arra jártam észrevettem, hogy a haverja szól neki, hogy néz csak, ott megy az a csaj. A szemináriumon is gyakran oda-oda néz, szinte míg észre nem veszem vagy vissza nem nézek rá.
A múltkor pont meghallottam a beszélgetést, hogy nem veszem őt észre és épp a haverja magyarázott neki, hogy mit csináljon.
Engem persze érdekel, de nem akartam, hogy az legyen, hogy annyit “bámulom” meg foglalkozok ezzel, hogy visszaéljen vele a srác, viszont félek, hogy ezzel azt az érzetet keltettem, hogy pl barátom van v csak szimplán nem érdekel.
A múltkor a srác haverja mondta, hogy kint megvárja, és ő bent maradt a terembe, míg en a tanárral beszéltem, viszont nem várt meg, inkább kiment korábban. Nem tudom, hogy velem szeretett volna beszélni, vagy mi történt, mert ahogy kiment láttam h a haverja kerdezte, hogy mizu de csak legyintett egyet. Én ezért picit megijedtem; hogy azt gondolja baratom van v csak szimplan nem vagyok nyitott, ezert utana bejeloltem Fb-on, h vmi visszajelzese legyen h engem erdekel.
Lényeg:
Mivel most lesz az utolsó hét az egyetemen, az utolsó óra, amire eljöhet még ha látni és beszélni akar velem. Fiúk/férfiak ha nektek hetek óta tetszene egy lány, odamennétek hozzá beszélni?
Tudom, hogy ha fontos neki akkor eljön és tesz ennyi erőfeszítést, de mégis érdekel a véleményetek.
Jogos amiket írtok, köszi mindenkinek!
Ha azt látnám rajta, hogy félénk, akkor elgondolkodnék rajta de a haverjának van egy olyan határozott kisugárzása, és olyan külseje hogy akarva-akaratlanul is megragadja a tekinteted és feltételezem ez a srác is olyan természetű, hisz szinte legjobb barátok. Így talán érthető, hogy miért nem akarok odamenni random srácokhoz, akik bárkit megkaphatnának. Ráadásul akkor ez is “elveszne” úgymond, hogy ez a csaj más, mint a többi, mert érte sem kell menni egy lépést sem.
Akkor felhagyod a tervet?:/
Egyébként mit fogsz csinálni,ha tételezzük fel váratlanul odamegy hozzád?
Gondoltam egyébként arra is h így, hogy bejelöltem úgy van vele, hogy akkor csak érdeklem és így odajön következő óra után.
Ha nem akkor hagyom.
Volt már ilyen, hogy szabvál után megkeresett egy srác h szimpatikus vagyok neki és lenne-e kedvem elmenni meginni valamit, illetve olyan is, hogy soha nem beszéltem egy sráccal csak szemináriumon látott és úgy írt rám beszélgetni és hívott el.
Ne értsetek félre, hogy valami rossz hírnevem lenne az egyetemen azért hív el, egyik sráccal sem mentem el sehova, csak tapasztalatként írom, hogy valószínű ezért gondolom azt, hogy ha komolyan érdeklem és tényleg fontos ez neki akkor odajön.
Melyik egyetem ez egyébként?
Ha szabad kérdeznem😅
Ja és miaz a szabvál?
Jelezted neki, h tetszik, meg is jelölted FB-n (amúgy elfogadta?), szóval te már kvázi többet tettél, h legyen köztetek, mint ő tehetett volna, vagy bármelyik másik lány hasonló helyzetben.
Lehet ez a pasi nem éri meg az erőfeszítésed, főleg ha vissza sem jelölt FB-n. Ha meg visszajelöl, majd ráírsz te először?! A cipőcskéjét is te kötöd majd be? Hagyjuk már...gyerek életképtelen, én így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!