Elvárjátok azt, hogy akit kerestek az sportoljon valamit? Ha igen miért?
Soha nem "keresek" senkit.
Mindig megtaláljuk egymást anélkül is.
Nem elvárás, de mindenképp pozitívum, hogy a másik igyekszik fizikailag ilyen módon is karban tartani magát.
Én sem sportolok, viszont nincs rajtam pár kilónál több felesleg, mert figyelek arra, hogy mit eszek. Úgy gondolom ennyit korrekt cserébe is elvárni, mert ez szerintem valahol az igényesség mércéje is (nyilván vannak kivételek, pl. egészségügyi okokból eredő súlytöbblet). A "husisabb" alkat tud nagyon vonzó lenni, főleg akkor, ha egészséges önbizalom társul hozzá, de azért van egy határ.
Röviden, tömören: számomra a sportolás nem elvárás, viszont az ápolt, igényes megjelenés igen.
A sport nem csak azért és arról szól, hogy van e feleslegünk, amit le kell dolgozni v. jól mutassunk a strandon (már aki jár).
Az egészséges bőrhöz, emésztéshez, fizikai és szellemi jóléthez, a jó pihenéshez, a jó fajta fáradsághoz, de a feszültségek leadására is jótékony hatással bír.
A rendszerességet, a kitartást, az akaraterőt is szimbolizálja.
Így számomra mindenképpen pozitívum, ráadást egy remek közös időtöltés is.
Nem.
Mert nem jelent önmagában semmit.
Nem várok el ilyesmit - felesleges.
Olyan lányokkal ismerkedek csak akik jó alakúak, az elhízott igénytelen test nálam kizáró ok. Az, hogy ezt egy lány hogy éri el az az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!