Akik nyelviskolában tanítotok egyetemistákat és dolgozó embereket, elvárjátok, hogy a tanítványaitok közül aki ki szeretne menni a mosdóba, engedélyt kérjen?
Tudom, idétlen érdés, és nem az élet nagy gondja. :D
Jövőhéten elkezdem a nyelvsulit, és nagyon mosdóba járós vagyok, szóval biztos lesz, hogy óra alatt ki kell majd mennem.
Ilyenkor illik szólni a tanárnak vagy csak felállok és kimegyek?
Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, ezért nem akarom azt se hogy elindulok a kijárat felé és utánam szól a tanár, de azt sem, hogy engedélyt kérek és ezzel lejáratom magam.
@3 A masodik valaszolo vagyok.
Egyetemi szeminariumokon, raadasul idegennyelvi szeminariumokon (nevezzuk nyelvgyakorlatoknak) tortent, csak elfelejtettem beleirni ezt a lenyeges elemet. Husz fo alatti letszamnal. Nyilvan nem a parbeszedes feladatot szakitottuk meg emiatt, de mindenki szo nelkul jart ki wc-re, es nagyon csendben osont vissza. Soha nem volt problema belole.
De ha ez ekkora gondot okoz, azt javaslom a Kerdezonek, beszeljen a tanarral az elso talalkozaskor, es erdeklodje meg tole ezt a kerdest. Ez egyaltalan nem ciki, es akkor vilagos lesz, h o hogyan gondolja. Es talan masokat is erdekel a csoportban.
"Én azt várom el, hogy mindenki óra előtt vagy után intézze el a folyó ügyeit, ne alatta. Felnőtt emberek bírjanak már ki 60-90 percet pisilés nélkül! Ez már középiskolában is elvárható, nemhogy érettségi után."
Micsoda egy hülye hozzászólás. És ezekért harcolunk, hogy legyen nagyobb fizetésük. Hát ez nagyon félrement.
Aki egy-másfél órát nem bír ki pisilés nélkül, hogy néz meg egy filmet a moziban? Hogy utazik kocsival, busszal kicsit is hosszabb távon?
Ne nevettessétek már ki még jobban magatokat!
Egy egészséges felnőttnek van akkora húgyhólyagja, hogy elférjen benne másfél órányi vizelet.
"Aki egy-másfél órát nem bír ki pisilés nélkül, hogy néz meg egy filmet a moziban? Hogy utazik kocsival, busszal kicsit is hosszabb távon?
Ne nevettessétek már ki még jobban magatokat!
Egy egészséges felnőttnek van akkora húgyhólyagja, hogy elférjen benne másfél órányi vizelet."
Fokozta. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!