A nőknek ennyire számít a férfi jövedelme?
“Elsősorban lányok és nők véleményére vagyok kiváncsi, hogy miért Lúzer az a férfi, aki nem keresi meg a minimum 300 000 ezer Forintot?„
• Sajnos a legtöbb találkozás lányokkal, akik olyan 25 év körüliek ezekkel a tapasztalatokkal szembesülők manapság.
*Megjegyzem: szerintem kicsit le kellene szállni a földre és nem az újságoknak, internetnek hinni főleg nem versenyezni. És ezt arra értem, hogy baráti köreimben észre vettem, a nagy versengési lázt, mert mindenki nagyot szeret mondani főleg, ha egy lánynál be akar vágódni a srác. Miért?
Lehet én vagyok a balek?, hogy őszintén meg mondom mennyit keresek és nem kamuzok még rá mondjuk egy 50-100 ezret.
Szóval erre lennék kiváncsi miért van ez a trend?
30+ éves Férfi.
Az őszinte válaszokat előre is köszönöm.
annyibol erdekelt mindig is hogy ne legyen olyan hogy sokkal kevesebbet keres mint en. egyreszt ez sok ferfi buszkeseget serti masreszt jo helyekre jarok el es megtudja igy maganak engedni hogy o is jön.
Azonkivul igen, no vagyok. Szeretem ha meghivnak. Enis ugyanugy meghivom a paromat neha valamire...de egy ferfi legyen kepes többször kedvessegbol es meg megteheti atvallalni a szamlat.
Pluszban, mint ahogy most nalunk a helyzet, ha en otthon vagyok a babaval eltudja tartani a csaladot a hazat, a kocsit, a macskakat (haziallatokat) stb.
Szoval igen, sajnos fontos mennyit keres valaki manapsag
Ha neked az ELVÁRÀS, hogy kb annyi legyen a jövedelme, mint a nönek, akkor tényleg veled van baj, szerintem ez az alap.
Ha meg jóval kevesebbet keres a férfi, akkor a nö tartja el, ha együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!