A nőknek ennyire számít a férfi jövedelme?
“Elsősorban lányok és nők véleményére vagyok kiváncsi, hogy miért Lúzer az a férfi, aki nem keresi meg a minimum 300 000 ezer Forintot?„
• Sajnos a legtöbb találkozás lányokkal, akik olyan 25 év körüliek ezekkel a tapasztalatokkal szembesülők manapság.
*Megjegyzem: szerintem kicsit le kellene szállni a földre és nem az újságoknak, internetnek hinni főleg nem versenyezni. És ezt arra értem, hogy baráti köreimben észre vettem, a nagy versengési lázt, mert mindenki nagyot szeret mondani főleg, ha egy lánynál be akar vágódni a srác. Miért?
Lehet én vagyok a balek?, hogy őszintén meg mondom mennyit keresek és nem kamuzok még rá mondjuk egy 50-100 ezret.
Szóval erre lennék kiváncsi miért van ez a trend?
30+ éves Férfi.
Az őszinte válaszokat előre is köszönöm.
Nyilván Budapesten vagy valamelyik megyeszékhelyen keresnek jól az emberek.
Aki kicsit is járatosabb abban, hogy mi folyik vidéken a munka világában az már rájöhetett erre.
Faluban akinek garantált bérminimumos állása van az már kiskirálynak számít. Mert a többi csak minimálbért keres vagy közmunkás. És nem azért mert lusta dolgozni, hanem azért mert nincs más munka! És nagyrészt ebből áll Borsod, Szabolcs, Hajdúság egy része, a zsákfalvakról nem is beszélve. Kis városokban is hasonló a helyzet. Nem véletlenül akarnak sokan a fővárosba vagy külföldre költözni a jobb élet reményében!
Akinek van ehhez társa (vagy barátok) annak általában sikerül is. A többség viszont marad ott ahol van és vegetál abból a munkabérből amit a környéken el tud érni.
Utolsó te vállalkozásról írsz.
Kivéve a gyári müszakot ott igen összejöhet a 400, de súlyos egészségi ára van, mert a váltó müszak tönkrevág
29. A fiam biokém emelten érettségizik most és az mondta, a biosszal semmit nem lehet kezdeni. Orvosira megy.
Megmutatom a válaszod neki. :D
25
Értem. Tehát olyan munkakört mutassak, ahova nem kell végzettség, nem vállalkozói életforma és csak egy műszakban végezhető és jól lehet keresni vele? Olyat nem tudok. A cég megfizeti a tudásodat, az idődet és a hűségedet. Akinek egyik sincs, azt csak fizetgetik.
A nőknek jellemzően van egy ilyen beragadásuk, hogy "fejlődni kell", és ők ez alatt azt értik, hogy
- ha nincs kocsi, akkor legyen
- ha van, akkor legyen jobb
- ha nincs saját lakás, akkor legyen
- ha van, akkor legyen jobb
- legyen ilyen TV, olyan izé...
A nőknél ösztönös ez a "gyűjtögető életmód". Ha benézel egy átlagos férfi és egy átlagos nő ruhásszekrényébe, akkor is azt látod, hogy a férfinak van pár rongya, a nőnek meg ott vannak a 15-20 éve őrizgetett kabátjai is, amiket sosem fog felvenni, de őrizgeti őket. A nők ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!