Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkeresésnél nagy hátrány,...

Társkeresésnél nagy hátrány, ha a fiú még szűz és nem volt még párkapcsolata? Nyilván lányok véleményére lennék kíváncsi, de fiúk is írhatnak tapasztalatot. Légyszi csak 20-25 év körüliek írjanak!

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy volt részem kiközösítésben, toxikus barátokban, befelé fordulásban, depresszióban, szóval gondolom nem meglepő, hogy néhány dolog kimaradt eddig az életemből. Azóta sikerült két havert összeszednem, megyek majd nyáron koncertre, klubba bulizni stb, szerintem nem nagyon mondaná meg senki már, hogy ez a helyzet velem egyébként.

Képeket légyszi ne kérjetek, úgy gondolom kaptam elég visszajelzést már (nem család, munkatársak vagy ilyesmi), hogy megállapíthassam: átlagos vagyok, nem rossz adottságokkal, magas is vagyok és egy kicsit vékony. Így alakultak a dolgok az életemben, ennyi.

Ha valakinek van valami tippje, jó tanácsa, hogy hogyan lehetnék sikeres személyes ismerkedésnél (Tinderen nagyon kevés match van, de azért jönnek a like-ok, csak azért én se húzok mindenkit jobbra)

2023. máj. 14. 18:11
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Szerintem se változhatott.

Eleve az volt a kérdés hogy hogyan lehetne sikeresebb az ismerkedésed.

Mint mondtam gondolom nem a szűzességeddel kezded, és azt is feltételezem hogy nem mindenki kérdezgette hány partnered volt már... Vagy ha kérdezték is, abban már szinte biztos vagyok hogy ezek többnyire csak érdeklődések, és nem emiatt offol mindenki

2023. máj. 14. 20:37
 12/26 anonim válasza:
A 10es csak szimplán butaságot ír. Ne add elő szüzen hogy te vagy a császár adonisz csajozógép, mert ha mégis lesz egy párod, és eljuttok addig a pontig, és akkor derül ki hogy hoppá mégse úgy vannak a dolgok ahogy elő lettek adva, na az nagyon kínos és kellemetlen lesz mindenkinek, te főleg neked
2023. máj. 14. 20:40
 13/26 anonim válasza:
#12 Ahogy mondtam nem csak előadja hanem úgyis viselkedik. Utànaolvas egy kicsit pl a szeretkezés művészetének, hogyan működik egy párkapcsolat stb és magabiztosan megy bele. Nincs lebőgés
2023. máj. 14. 20:48
 14/26 anonim válasza:

Hát én nem tudom hogy eleve a párkapcsokatról, pláne az együttlétről van-e bármi értelme olvasgatni... Szerintem nincs. Nincsenek általánosságok amit minden nőre rá lehet makd olvasni, és minden nőnél beválik majd.

Lehet Fruzsi ezt szereti, Fanni meg pont ezt nem szereti...

Szerintem ezek olyan dolgok amikre a kérdezőnek magának kéne rájönnie, és nem könyveket olvasni valami megmondó önjelölt csődőrtől aki majd biztos tudni fogja mi kell a nőknek

2023. máj. 14. 20:54
 15/26 A kérdező kommentje:

#9,11: Érdekes, ez elgondolkodtatott. Lehet csak én szerettem volna nem depis, önbizalom-hiányosként magamra tekinteni még mindig, mivel hogy egy olyan ember erre vagy arra nem lenne képes amire én stb.

Valóban úgy érzem, hogy nem kapok elég támogatást ezen a téren más emberektől, a haver szót meg direkt használtam fent, igaz barátaim jelenleg nincsenek. Ha szerintetek az bármit segítene, akkor megpróbálok beszélgetni egy kicsit, valamelyik szülővel erről a témáról. Köszi mindenkinek a választ!:)

2023. máj. 14. 21:27
 16/26 anonim válasza:
Ha nagyon jó a személyiséged, érdekes, laza vagy, aranyos, figyelmes stb... Akkor én simán adnék esélyt. De ja, azért valszeg hátrányból indulnál kicsit. (18L(
2023. máj. 14. 22:25
 17/26 anonim válasza:

20 év felett már elég nagy hátrány azért.

23 éves vagyok, és elég sokan már csak a szüzességem puszta ténye miatt elítélnek.

Ez van...

23/F

2023. máj. 15. 12:39
 18/26 anonim válasza:
#17 persze de ezt mondom. Ameddig nem buksz le hogy pl lopsz addig mindenki szeret. Ugyanez a szüzességgel ameddig nem tudjàk addig mit ìtél el. Nekem pl nemsok barátnőm volt és a legtöbbnél elvàràs hogy sok kapcsolatot megélt ember legyél mert akkor van tapasztalat. Nos én azt mondom hogy uriember nem beszél a múltjàról kész passz.
2023. máj. 15. 12:47
 19/26 anonim válasza:

Nem beszél a múltjáról, de legkésőbb akkor nyilvánvalóvá válik a dolog a lánynak, mikor lekerül a ruha és kezdődne az aktus...

2023. máj. 16. 06:16
 20/26 anonim válasza:
Àà ha màr làttàl puncit egyszer akkor ez olyan mint a biciklizés hogy az elején lehet ügyetlenkedsz aztàn meg màr ösztönösen jön,de ügyetlenkedni sem kötelező àm. Van tengeteg oktatóanyag fent az interneten 😂
2023. máj. 16. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!