Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek előny vagy hátrány ha egy lánynak kockás a hasa?
2020. ápr. 25. 12:26
1/14 anonim válasza:
Az első bejön, a második határeset, a harmadik nem jön be.
2/14 anonim válasza:
Nekem olyan, mint az első, és mindenki azt mondta, hogy szexi.
3/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mármint akit kérdeztem. :D
4/14 Stark2000 válasza:
Nem kifejezetten előny, inkább csak egy fajta plusz. Döntést nem befolyásolna, mert annyira azért nem érdekel.
5/14 anonim válasza:
Nekem éppen el megy mind a három.
Nem előny, de nem is hátrány. Ez csak egy sokadlagos szempont, amit nézek de nem igazán érdekel. Vannak ettől fontosabb dolgok is és azok már jelenthetnek előnyt, ez így önmagában kevés hozzá.
7/14 anonim válasza:
Én nekem nem gyün be, minél izmosabb + szálkás egy csaj (tehát ha a hasa is), annál jobban hasonlít (nekem legalábbis) a teste a férfiéhoz, a hármas már mondjuk kifejezetten ilyen.
9/14 anonim válasza:
Inkább hátrány, legyen inkább nőies. Az se baj ha van egy kis pocak.
10/14 Á.Zoli válasza:
Mivel egész életemben sportoltam, így szép számomra egy lány sportos alkata...
Mind a három kép tetszetős, a harmadik a ráfeszítés miatt tűnik ki ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!