Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok a bőrhiba mennyire okoz gondot? Nagyon nagy hátrány? 16/F
Hát, nekem tetszett már meg úgy srác, hogy az egész arca ilyen nagyon durván heges volt(pattanás volt gondolom, de tényleg durván). De, alapból meg szimpatikus arca volt, meg testalkatra is férfias.
Edz, sportolj, egyél egészségeset, a hajad legyen tiszta és a bőröddel is próbálj meg foglalkozni (min. vízzel megmosni reggel-este.) és ha ezek ellenére pattanásos vagy, nem hiszem, hogy összedől a világ, ne aggódj rajta :)
+Valamelyik fiú osztálytársamnak van még sok pattanása, de mostanában elég jól van vágva a haja, szerintem sokat segít, ha a hajaddal tudsz valamit kezdeni, hogy jól álljon :)
Illetve: [link]
Egy fiúnak a belseje, viselkedése, kiállása fontosabb mint a külseje, szóval ne korlátozzon a bőröd állapota. Segíteni tudsz rajta kicsit, és ennyi.
18/L
Azt hiszed nekünk nincsennek bőrhibáink?
Nagyon sok lánynak van. Köztük nekem is ami őrületbe kerget de ha elkezded megfelelően kezelni le fog tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!