Elég kisfiús arcom van, így sosem lesz barátnőm, mert nem néznek férfinak? 21/F
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 09:28
2/12 A kérdező kommentje:
Milyen mértékre gondolsz?
2023. ápr. 29. 09:32
3/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon fiatal arcom volt kb. 22 éves koromig. Aztán rájöttem, hogyha hagyok egy kis szakállat az máris dob a koromon (persze csak akkor hagyj ha jól is áll :D)
4/12 anonim válasza:
Sok lánynak az is bejön, ha kisfiús arca van valakinek. Nem mindenki szereti az arcszőrzetet sem.
5/12 anonim válasza:
Esetleg próbálkoztál már? Mondjuk 50 nőt(nem a szilikonos instagramm modell fajtából) elhívtál randira és mindegyik visszautasított? Ne feledd, hogy még ha jól is nézel ki, a nők nem fognak kezdeményezni.
6/12 anonim válasza:
Én voltam 17 éves, az udvarlóm 21 éves volt. Találkoztunk egy ismerősömmel, az végigmérte a fiúmat, rámnézett, megkérdezte, hogy : "Az öcséd? ". Egy év múlva már a férjem volt. 25 évesen is még középiskolás diáknak nézték. Nagyon kölyökképű volt mindig. 40 évet leéltünk együtt. Akkor halt meg rákban. Nekem így tetszett, amilyen volt. Egyszer próbált bajuszt növeszteni, akkor azt mondtam neki, addig ne közelítsen hozzám, amíg meg nem borotválkozik rendesen.
7/12 anonim válasza:
De kezdeményeznek. :D
Ha ciki ha nem én bevallom, hogy az eddigi összes hosszú távú kapcsolatom úgy kezdődött, hogy a csaj tette meg az első lépést. Pedig én sem vagyok az a fullos fickó, csak aránylag jól nézek ki.
8/12 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, sok nőnek bejön a kisfiús arc :) Ha ritkás az arcszőrzeted akkor max borostát növessz, szerintem az ennél hosszabb furán néz ki. Nekem speciel a dúsabb arcszőrzetnél is csak a borosta jön be vagy a frissen borotvált arc.
9/12 anonim válasza:
Di Caprio is kisfiús volt sokàig aztàn làtod hogy olvadnak érte a nők.
10/12 anonim válasza:
Nem hátrány. Sokaknak bejőn. Személy szerint nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!