Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is érez/érzett így?

Más is érez/érzett így?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megtetszik valaki. (Jelenleg tetszik is valaki. Utoljára 2 éve tetszett egy lány, szóval most furán is érzem magam.) Tudom, hogy ez a lány tetszik nekem. Tehát nem csak külsőre, nem csak egy fellángolás, mert vonzódok hozzá, ha a közelében vagyok. (Nem is a teste vonzz. Egyszerűen belenéztem a szemébe és szerelmes lettem. Már ha ezt lehet annak nevezni. Napok óta nem megy ki a fejemből.)

Na most. Valójában nincs veszteni valóm, simán le merném szólítani, de aztán megszólal egy hang, hogy tulajdonképpen nincs szükségem barátnőre, mert tök jól meg vagyok egyedül. Fontos leszögeznem: Ez igaz is.

Felmerül bennem a kérdés, hogy az elutasítástól félek? Nem én. Zavar, hogy mások kérdezgetik, miért nincs barátnőm? Engem aztán nem. Később felmerült bennem, hogy esetleg a felelősségvállalástól félek-e? Egy személy aki belép az életembe, ha teszek valamit az ügy érdekében és jól alakulna... Na ez már valahogy zavarna, ezért nem teszek semmit.

Mindezektől függetlenül ugyanúgy tetszik, ugyanakkor imádok egyedül lenni. Szóval tökre nem zavar, hogy nem élek párkapcsolatban.

20/F

2023. máj. 8. 00:30
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
10, persze, csak simán eljöhet az az idő egy olyan embernek, mint a kérdező, vagy én, hogy túlságosan bekorlátozza a kapcsolat, ezért mondjuk minden figyelmet a lánytól vár, ami meg sok és senkinek nem lesz jó, aztán el kell engedni, azt meg megint nehéz..
2023. máj. 8. 13:59
 12/26 A kérdező kommentje:

Egyébként a 6-os hozzászólásán gondolkodva, ettől a mondattól, "Néha bánom, néha nem, kb. fele-fele. Sokszor jó együtt, de néha jobb lenne egyedül." teljesen ürességet érzek.

Ha belegondolok, hogy van valakim, akit akartam és megszereztem és szeretjük egymást és csak így vagyunk egymás mellett. Nem tudom. Egyszerűen nem érzek evvel kapcsolatban semmit, nullát.

Pedig elvileg magas az érzelmi intelligenciám... De most hirtelen azt sem tudom eldönteni, hogy gyerekes vagyok-e. Ez az egész, hogy engem nem érdekel a kapcsolat téma és mindenkinek van körülöttem. Zavar picit, de mégsem.

Most nagyban filozofálgatok magamban. Nem tudom. Gyerekes vagyok? Kellene, hogy érdekeljen egy kapcsolat, egy barátnő, a szexualitás megélése? Őszintén szólva baromira közömbös az egész téma számomra, de ennek nem kéne így lennie úgy érzem, és ettől furának érzem magam.

Egyébként nem kérdezte senki, de jók lettek a zh-im :D

2023. máj. 8. 14:00
 13/26 anonim válasza:

"eljöhet az az idő egy olyan embernek, mint a kérdező, vagy én, hogy túlságosan bekorlátozza a kapcsolat"

11-es, te is túl aggódod!

Ha eljön, akkor majd ott lesz. megmondod, hogy agyő, kisírod magad és az élet megy tovább.

Értem én, hogy mindenki meg akarja úszni a fájdalmakat, a nehézségeket, a szenvedést, a csalódást, de ezzel egy csomó jó dologból is kizárja magát és gyakorlatilag úgy hal meg, hogy nem is élt igazán...

Szerintem merjetek szeretni, merjetek csalódni és merjetek élni!!

2023. máj. 8. 14:03
 14/26 A kérdező kommentje:
Amúgy tökre örülök, hogy itt most ilyen normális emberek gyűltek össze dumálni/segíteni nekem. Amikor felteszek egy kérdést, csomószor van, hogy jönnek a trollok, aztán butábbnál butább válaszokat kapok és fogom a fejem, hogy ezek az emberek tényleg szabadon mászkálnak mellettem az utcán? xd
2023. máj. 8. 14:04
 15/26 A kérdező kommentje:

"Néha bánom, néha nem, kb. fele-fele. Sokszor jó együtt, de néha jobb lenne egyedül."

Ez a mondatod megfogott. Maximalista vagyok és most esett le, hogy emiatt nem szoktam csalódni. Ez hülyén hangzik, de lehet, hogy kéne párszor.

2023. máj. 8. 14:06
 16/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat, rosszat másoltam. Ez a mondat fogott meg, kedves 13-mas:

"Szerintem merjetek szeretni, merjetek csalódni és merjetek élni!!"

2023. máj. 8. 14:07
 17/26 anonim válasza:

"Maximalista vagyok"

Nem baj, majd leszoksz róla te is! :D

2023. máj. 8. 14:09
 18/26 anonim válasza:
16: köszi, saját kútfőből táplálkozom és minden jog fenntartva, valamint ugyanitt szlogenek jó pénzért eladók! :D
2023. máj. 8. 14:13
 19/26 A kérdező kommentje:
:"DD
2023. máj. 8. 14:30
 20/26 anonim válasza:
#4 bro… 🍺
2023. máj. 8. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!