Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is érez/érzett így?

Más is érez/érzett így?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megtetszik valaki. (Jelenleg tetszik is valaki. Utoljára 2 éve tetszett egy lány, szóval most furán is érzem magam.) Tudom, hogy ez a lány tetszik nekem. Tehát nem csak külsőre, nem csak egy fellángolás, mert vonzódok hozzá, ha a közelében vagyok. (Nem is a teste vonzz. Egyszerűen belenéztem a szemébe és szerelmes lettem. Már ha ezt lehet annak nevezni. Napok óta nem megy ki a fejemből.)

Na most. Valójában nincs veszteni valóm, simán le merném szólítani, de aztán megszólal egy hang, hogy tulajdonképpen nincs szükségem barátnőre, mert tök jól meg vagyok egyedül. Fontos leszögeznem: Ez igaz is.

Felmerül bennem a kérdés, hogy az elutasítástól félek? Nem én. Zavar, hogy mások kérdezgetik, miért nincs barátnőm? Engem aztán nem. Később felmerült bennem, hogy esetleg a felelősségvállalástól félek-e? Egy személy aki belép az életembe, ha teszek valamit az ügy érdekében és jól alakulna... Na ez már valahogy zavarna, ezért nem teszek semmit.

Mindezektől függetlenül ugyanúgy tetszik, ugyanakkor imádok egyedül lenni. Szóval tökre nem zavar, hogy nem élek párkapcsolatban.

20/F

2023. máj. 8. 00:30
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Igen, más is érzett már így. Most jobb neked ettől?! :D
2023. máj. 8. 00:36
 2/26 A kérdező kommentje:

Jobb :D

De inkább arra lennék kíváncsi, hogy aki így érzett egy hasonló szituban, ő mit lépett?

Mert velem mindig ez van. Amolyan körforgás. Ezért nem volt még barátnőm. Csak kaland szerűségek. Valójában akarok barátnőt meg nem is. Fura érzések vannak most bennem.

Na de most megyek, joccakat. Ma két zh-t írok, korán kelek :/

2023. máj. 8. 00:54
 3/26 anonim válasza:
Ha jó lenne egyedül, nem ábrándoznál róla. Te szerintem félsz az újtól, félsz a csalódástól, de ezt nem szabad!
2023. máj. 8. 05:06
 4/26 anonim válasza:

3, ezzel nem értek egyet, én is voltam hasonló helyzetben, de egyszerűen a hobbijaim mellett döntöttem.

Volt előtte hosszú kapcsolatom és tudom, hogy mivel jár, meg, hogy én milyen vagyok, szóval inkább nem erőltetem, mert tudom, hogy mi lesz a vége:)

2023. máj. 8. 07:32
 5/26 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen gondolataid vannak, akkor ne legyen barátnőd. Ezt nem kötekedésből írom. Minek tennéd tönkre valaki életét?
2023. máj. 8. 07:42
 6/26 Flagstaff válasza:
Én kb. ugyanígy voltam, mint a kérdező, sem akartam soha kapcsolatot, tök jól megvoltam egyedül, aztán megismerkedtem valakivel, akivel mégis kapcsolatba léptem. Ennek majdnem 14 éve. Néha bánom, néha nem, kb. fele-fele. Sokszor jó együtt, de néha jobb lenne egyedül.
2023. máj. 8. 09:07
 7/26 anonim válasza:
Szerintem te azért gondolkozol ilyenen, mert az az általános, hogy mindenki párról ábrándozik, és ez tűnik normálisnak. Pedig te jól megvagy egyedül. Hát élvezd is a szabadságot. Majd eljön az idő mikor érzed a társ hiányát, hogy eleged lett az élet habzsolásából, és le akarsz horgonyozni valahol, valaki mellett. Addig meg ne erőltesd. Ha neked így jó, hát élvezd ami van.
2023. máj. 8. 09:41
 8/26 anonim válasza:
Ez csak szimpla kémia, elfogott a rózsaszín köd, de az agyad tudja, hogy nem igazán szeretnél jelenleg senkit, mert jól megvagy egyedül. Most vagy ignorolod ezt az érzést vagy megpróbálod jobban megismerni a csajszit és az várhatóan segít, mert egyáltalán nem biztos, hogy passzoltok.
2023. máj. 8. 10:32
 9/26 A kérdező kommentje:

Tetszik a válaszod kedves 7-es és 8-as. Mindkét véleményben látok relációt a helyzetemre vonatkozólag.

6-os. Attól tartok én is így éreznék, már pedig ezt nem tartom jónak. Bár ha nem próbálom ki, sosem tudom meg bennem milyen érzések lennének egy kapcsolat közben.

5-össel nem értek egyet. Miből gondolod, hogy tönkre tenném az életét? Mi van ha a lány is így érez, vagy nem érez sehogy, de ad magának és nekem egy esélyt.

3-as. Az igaz, hogy volt egy lány, aki úgy megbántott két éve, hogy elment az egész kedvem a kapcsolatosditól, dee ezt az érzést nem feltétlenül húznám rá egy másik kapcsolatra. Ugyanakkor benne van, hogy tudat alatt félek a csalódástól, mert utoljára 4 hónapig depressziós voltam, azonban a kíváncsiság is furdal a másik irányába, mivel érdekel, hogy tetszem-e neki. Bár lehet, hogy ha kimondja, hogy tetszem neki, onnantól kezdve nem is érdekelne. Egyszer volt már rá példa sajnos.

Nehéz kérdések/döntések ezek...

2023. máj. 8. 13:52
 10/26 anonim válasza:

Á, szerintem túl agyalod a dolgokat!

Én elhívnám randizni a csajt, aztán majd alakul!

Ha jobban érzed majd magad vele, mint nélküle, akkor megérte!

Ha meg nem, akkor meg nem rágódsz tovább, hanem éled majd a boldog vénlegények gondtalan életét! :D

Nem nehéz döntés ez, csak te vagy tutymuty!

Ilyenkor sajnálom, hogy nem pasinak születtem, én bezzeg tudnám, hogy mit csináljak és nem is pazarolnám az időmet önemésztgetésekre, hanem gyerünk, csináljuk meg! :D

2023. máj. 8. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!