Valaki érzett már ilyet?
Figyelt kérdés
Környeztemben barátaimnak szinte kivétel nélkül van párkapcsolata. Félreértés ne essék, nem irigylem tőlük, csak ez kezdett rádöbbenteni arra, hogy mennyire nem jó az egyedül lét. Egy ideje szinte depressziósnak érzem magam, az energiám egy jelentős részét felemészti, hogy azon stresszelek nem sikerül senkit találnom. Valaki volt hasonló helyzetben, érezte így magát? Ha igen, miként tudott kitőrni ebből?
24
2020. aug. 29. 16:36
1/7 anonim válasza:
Voltam. Elkezdtem csajozni, dugni, bulizni.
2020. aug. 29. 17:04
2/7 anonim válasza:
Ne is mondd, i know that feel bro. F25
2020. aug. 29. 17:07
3/7 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány?
2020. aug. 29. 17:08
4/7 A kérdező kommentje:
#1 vélhetően te alapból más személyiség vagy. De egymagadban is eljárnál/jártál bulizni?
#3 fiú
2020. aug. 29. 17:21
5/7 anonim válasza:
Barátokkal mentem bulizni, nem egymagam. Úgy ki a fene menne el? Nagyon senki.
2020. aug. 29. 17:38
6/7 anonim válasza:
hogyne éreztem volna igy, mentünk valahová is mindenki kézenfoga ment a párjával, és nekem is jött az érzés basszus én még mindig egyedül vagyok, de idövel elmulik, vagy talász valakit , fiatal vagy meg
2020. aug. 29. 19:44
7/7 anonim válasza:
26/F szerinted milyen erzes, amikor volt szaktatsaim nagy resze hazasaodik, esküvőkre jar, baratnovel megy ide-oda. Engem eletemben nem hivtak 1 nyamvadt esküvőre sem, bar lehet el se mennek. Nekem ez az ev egy katasztrofa. Lassan 1 eve, hogy szakitottam a baratnommel tavolsag miatt, de a kapcsolat azota is megvan szoktunk beszelni, de mint barat. Nekem egyebkent ő volt az elso baratnom, elotte csak kavarasok voltak, szexig nem jutottam el massal. Azota teljes letargiaban vagyok, alig buliztam azota kb nehany lany ismerosom tartja bennem a lelket. Szóval megertem ezt a fajta depresszilt. Ilyenkor altalaban mindig masokat kezdunk el vadolni, lenezni, zaklatni sajat benasagunk miatt. Nekem egyelore nem sikerült ezen tullepnem.
2020. aug. 30. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!