Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 40 éves, özvegy, hol kereshetn...

40 éves, özvegy, hol kereshetne párt? Igencsak zárkózott életet élek..Szerintetek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 5. 19:47
1 2
 11/20 anonim válasza:

Szeretnél ismerkedni? Ha van kedved, írj egy levelet. 36/F

:)

2023. máj. 6. 21:21
 12/20 anonim válasza:
Miért kellene atoperaltatnod magad vagy mi, csak hogy találj valakit.... Aki nem önmagadért szeret az elmehet a fenébe.
2023. máj. 7. 13:48
 13/20 anonim válasza:
Különben meg mi ez a fogyókúra mizéria. Faszik meg b@sznak tükörbe nézni. Igények vannak, a felhozatal meg egy vicc.
2023. máj. 7. 15:22
 14/20 anonim válasza:

Plasztika ennyire átlagos dolognak számít manapság? 🤔😯 Majd 60 évesen olyan lesz, akár egy mimikátlan, kacsacsőrű plasztikufo. 🤔😁🙃👽😗

11# Komolyan azt várod, hogy egy nő írjon (udvaroljon) neked, egy ide biggyesztett mondat után? 🤔 Nehogy vedd a fáradságot és TE írj egy tartalmas levelet! Nehogy!

13# Jómagam 50 éves férfiként, 19 év házasság után avval kezdtem hónapokkal ezelőtt, hogy ismét sportolok, 20 kilót fogytam és van még miből leadni. De dolgozom rajta. Mégsem sikerült párt találnom. Remélhetőleg, fogalmazhatok úgy, eddig nem sikerült.

Férfiként és nőként hatalmas a különbség a lehetőségekben. Nem tagadom, kipróbáltam, milyen nőként, ill. nőnek kiadva magamat partnet keresni. Férfiként egy levél, üzenet sem jött a keresésekre. Nőnek kiadva magam özönlöttek az ajánlatok! 🤔

Nőként talán az lehet a baj, oly sok a lehetőség, a pályázó, belefárad a válogatásba és elvéti azt is, aki megfelelő lenne számára.

Férfiként képtelenség elhinni, hogy egy nő nem talál partnert magának. Amennyiben átlagos igényekkel, legalább átlagos megjelenéssel keres, válogathat kedvére a jelentkező férfiak közül. Miközben a párkereső férfiaknak, másik 20-30-...100...1000 férfival kell versenyezzenek minden neten keresgélő nő esetében. 🤔

2023. máj. 9. 14:52
 15/20 Szitibo válasza:

Társkereső oldalon, mert itt már ismerkedés előtt a bemutatkozásnál bizonyos dolgokat kiszűrhetsz róla, és ne sokáig várj, mert amikor találkozol a kiválasztottal, akkor sem vagy egyedül, és rájössz, hogy esetleg másnál hogy viselkedj, mit kérdezz meg, válogass! De olyan helyeken is tudsz ismerkedni, ahova szívesen eljárnak a férfiak!

Ők nem nagyon erőltetik meg magukat, mert úgy látszik a nők rámenősebbek, és szinte mindenhol tudnak kezdeményezni, pl. vásárlás-, kirándulás-, orvosi váróterem-, játszótér-, kiállítóterem-, vonaton történő utazás, különböző meccseken történő részvétel közben.

2023. máj. 12. 08:30
 16/20 Tardoskedd válasza:
Nem kell mindenáron férjhez menni! A nőnek nincs szüksége erre. Csak a férfiak sietnek, hogy legyen velük valaki - akárki. Aki majd főz, mos takarít és ingyen lehet vele izélni... Az, hogy majd kölcsönösen szerelembe estek, a mesékben van. Lehet, jön egy fellobbanás mindkét részről, ami gyorsan kihunyna. Együtt élni valakivel szeretet, szerelem nélkül szörnyű! A fiadat is kérdezd meg, akárná-e, hogy egy idegen beköltözzön hozzátok! Általában az "új" társnak, a gyerek csak koloncot jelent. Járj tornaterembe, legyenek barátaid, akikkel jól érzed magad! Mindezek ellenére kívánom, hogy ha a keresés mellett döntesz, találd meg az "igazit"!
2023. máj. 12. 09:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!

14.köszönöm a tapasztalat megosztást! Tényleg nem egyszerű.

Én nem férjet keresek, csak egy társat.

2023. máj. 12. 21:51
 18/20 anonim válasza:

A munkahelyen lehet a legjobban párt találni. Persze nem egy egy-két fős kis cégnél, hanem aki nagyobb létszámú gyárban dolgozik. Több ismerősöm ott találta meg a párját.

"Én nem férjet keresek, csak egy társat."

A társat nem tudom, hogyan érted. Szexre gondolsz, vagy valamilyen feladat elvégzésére, vagy csak közös szórakozásra, unaloműzésre.

2023. máj. 17. 00:35
 19/20 anonim válasza:
En sem kerestem ferjet, hanem egy tarsat, vagyis nem akartam együtt elni senkivel, de egy partner nelkül sem. Szoval ugyanaz, mint egy ferj, csak papir nelkül, es nem együttlakassal. Ez a legjobb. Kerdezö, en 45 eves koromban talaltam egy tarskeresö oldalon egy partnert, 10 evig tartott a kapcsolatunk. Utana megint tarskeresö oldal, nos sokaig probalkoztam, elsö talalkozas alatt rögtön kiderül, hogy szoba jön-e, vagy sem. Egyebkent abszolut szerencse kerdese. Ülj be egy kavezoba egy ujsaggal a kezedben pl., vagy egy internet-kavezoba, termeszetesen a notebookoddal, vagy menj el strandra egyedül- szoval mindig egyedül, akkor talan egyszer. Es mindig figyelj arra, hogy szuperul nezz ki- ja, hm...90 kg- probalj lefogyni. A hajat mindig legyen rendben, kedves legyel minden szituban. Egy ismerösöm annak idejen ajanlotta, amikor tarsat kerestem, hogy a legnagyobb valoszinüsege egy temetöbe rendszeresen eljarni, ott sok özvegy megfordul. Hat nagyon abszurdnak talaltam az ötletet, de ez is egy lehetöseg.
2023. máj. 17. 11:31
 20/20 joereal válasza:
Add fel a zárkózott életet! Mozdulj ki, legyen valami aktív hobbid, bringázás, futás, túrázás. Aztán ennek kapcsán tematikus társkereső csoportokban próbálj ismerkedni, közös programokra elmenni. Én pl. egy túratárs kereső csoportban találtam valakit, akivel úgy néz ki kialakul valami komolyabb dolog.
2023. aug. 16. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!