Lányokat érdekelné olyan program hogy elmenjenek valakivel megnézni a Fekete Özvegyet?
Figyelt kérdés
Engem érdekelne de nincs kivel menni, családom és a közelben lévő haverjaim pont nem érdekli, egyedül meg nem akarok menni, nem mintha érdekelne mások mit gondolnak, de attól nem szeretek egyedül menni. Olyan jutott eszembe, hogy vajon van olyan lány akit érdekel és hajlandó lenne mással elmenni megnézni, ha az illető természetesen kifizetné az ő mozijegyét (+ popcorn, üdítő meg minden egyéb hülyeség mellé ha igényli) is? Vagy ez nagyon földtől elrugaszkodott dolog?2021. júl. 10. 21:25
1/9 anonim válasza:
Az ugy nem jó, hogy elutalod a mozijegy, popcorn, üditő meg minden egyéb hülyeség árát, aztán utána elmegyek veled?
2021. júl. 10. 21:40
2/9 George34 válasza:
Ez egy burkolt randira felhívás? :D
2021. júl. 10. 22:00
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Annak mi az értelme?
#2 Nem feltétlen, az nálam nem randi hogy valakivel megnézel egy filmet.
2021. júl. 10. 22:21
4/9 anonim válasza:
És ha a másik meg vegigdumalja az egészet? Menj egyedül,legalább senki nem fog zavarni
2021. júl. 10. 22:39
5/9 anonim válasza:
Ha nem randit / randihoz hasonló dolgot akarnál kihozni az egészből akkor nem kötötted volna ki, hogy lányt keresel, ilyen egyszerű :)
2021. júl. 11. 00:12
6/9 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a gond azzal ha lányt keresek. Hapsi ismerősöm/haverom van már elég, miért gond az ha most lánnyal akarnék menni valahová? Mondtam hogy kifizetném a mozijegyét meg a többit, szóval... :D
2021. júl. 11. 01:15
7/9 George34 válasza:
Egy kicsit rágörcsöltél erre a "Valaki legyen már velem a mozi film nézése közben" (de lehetőleg X-kromoszómás legyen az illető (:P)
Kicsit sem gyanús... :D
2021. júl. 11. 01:29
8/9 anonim válasza:
melyik városban és hány éves vagy?
2021. júl. 11. 09:59
9/9 anonim válasza:
Az én környezetemben sem igazán izgat senkit a film. Egyébként nekem okés akkor is, ha egyedül megyek, amúgy sem voltam még úgy moziban.
18/L
2021. júl. 16. 05:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!