Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 40 éves, özvegy, hol kereshetn...

40 éves, özvegy, hol kereshetne párt? Igencsak zárkózott életet élek..Szerintetek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 5. 19:47
1 2
 1/20 anonim válasza:
Nyisd ki egy kicsit az életedet. Járj el programokra! Művelődési ház, színház, előadások, mozi, ...
2023. máj. 5. 19:51
 2/20 A kérdező kommentje:
Most jelenleg ez zajlik nálam, eléggé lehangoló, nekem. Ilyen helyeken sosem egyedül jártam...
2023. máj. 5. 19:58
 3/20 anonim válasza:

40 évesen még egyáltalán nem vagy öreg, hogy művelődési házba járj.

Ideje összeszedni magadat. Csináltass meg mindent magadon ami zavar arcfelvarrás, szemhéjplasztika stb stb, járj el rendszeresen mozogni, újra 30nak fogsz kinézni. Még nem késő egy teljesen új életbe kezdeni egy új párral.

Tinderen rengeteg 40+os férfi ismerkedik, sőt 50+osak is.

Gondolj bele 10 év múlva milyen jó lenne újra 40nek lenni , ne hagyd hogy a szorongás, zárkózottság , gyász , szomorúság elvegye tőled ezeket az éveket.

2023. máj. 5. 20:13
 4/20 A kérdező kommentje:

Egy csomó üzenetet kaptam, 15 percenként tudok 1-et válaszolni.

Köszönöm 3-as!Így van ahogy írod! Így néznek ki a terveim!

2023. máj. 5. 20:41
 5/20 A kérdező kommentje:
90 kg, 40 éves, 12 éves fiú anyukája vagyok, független mindentől és mindenkitől
2023. máj. 5. 20:50
 6/20 anonim válasza:
De milyen magas?
2023. máj. 5. 21:00
 7/20 anonim válasza:

Lényeges szempont lenne, hogy milyen régen özvegyültél meg? Mennyi ideig éltél házasságban?

Milyen végzettségű, illetve milyen képesítésekkel rendelkező társat keresnél? Gondolom, hogy legyen fix munkahelye és fix bevétele, stb.

Esetleg bármilyen egyházi közösségben gondolkodtál már? (Most még májusban vannak közösségek. Nyáron legtöbben ott is elmennek nyaralni.)

Azért szoktam vallási jellegű intézményekre utalni, mert ott azért viszonylagos "testvéries" légkör szokott előfordulni. Mentálhigiénés szakemberek általában ingyen is felajánlják a segítségüket.

Ha újra házasságban gondolkodnál - és esetleg jegyesoktatásban - akkor olyan szűrő alapján kereshetnéd meg a személyes ismerkedési lehetőségeket.

2023. máj. 6. 05:21
 8/20 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek/barátkozok, ha gondolod írhatsz.
2023. máj. 6. 07:18
 9/20 anonim válasza:
Fogyj le, és tapadni fognak rád. Amúgy ha nem jársz sehova, akkor marad a net. Társkereső oldalak, chatoldalak, vagy akár itt. Arra készülj fel, hogy ha komoly kapcsolatot akarsz, sokat kell majd szűrnöd.
2023. máj. 6. 10:11
 10/20 anonim válasza:
Arcfelvarrás, szemhèjplasztika 60 felett kell, nem 40 èvesen :)
2023. máj. 6. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!