Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt nagyon vékony...

Vannak itt nagyon vékony lányokat kedvelő srácok/lányok?

Figyelt kérdés
23 éves Bi lány vagyok, aki evési problémákkal küzd, így elég vékony vagyok sajnos. Manapság azt tapasztalom hogy a ilyen lányok mint én, nehezebben talál párt, mint a molett vagy átlagos kategória. Ezért teszem fel a kérdést. (46kg vagyok)

2023. ápr. 27. 12:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim válasza:
60: Ezt nekem írtad? Nem szokásom ezzel indítani, mert nem csak a külsőség számít, de itt a kérdezőről azért már lehet egy alap véleményem, a beszélgetéseit olvasva a kérdés alatt, és mivel társkeresés a kategória, és én is társat keresek, és a külső is számít a belső mellett, bátorkodtam képet kérni. Hátha kapok (ami eddig még nem történt meg). Ha nem, az sem tragédia. De azért hallkan azt is megjegyzem, hogy ez egy elég alap kérés volt részemről. Tőlem az utcán még senki nem kért engedélyt, hogy láthatom e, és én sem tiltottak meg senkinek. Ha az utcán alap, a társkeresőkön is alap, akkor itt miért is lenne többlet, kiváltság. Sok nő ezt érti, és mondom, sokszor még kérnem sem kell. Talán azért mert látják rajtam, hogy értelmes vagyok, nem csak a dugásra hajtok, és valamilyen szintem ők is “eladni” akarják maguk. Aztán rájönnek hogy nyúnya vagyok, és gostingilnak. 😅
2023. ápr. 27. 22:37
 62/64 anonim válasza:

175 cm-hez 55-60 kg is már jó lenne, nem kell 60-65. Először az 50 kg-t célozd meg, azzal már csak közepesen lennél sovány.

Egyébként mi a hobbid, kérdező?

2023. ápr. 28. 05:49
 63/64 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy így ! Nekem konkrétan nagyon bejönnek a vékony lányok, szívesen meg is ismernélek!
2023. ápr. 28. 21:18
 64/64 anonim válasza:
A testvérem ezekkel a paraméterekkel és evéshez való hozzáállással volt az anorexiája legmélyén. Az orvosok is azt mondták neki hogy ha így folytatja meghal
2023. máj. 17. 23:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!