Vannak itt nagyon vékony lányokat kedvelő srácok/lányok?
Igazából én el tudnám képzelni magam egy nagyon vékony lány mellett. Az elsődleges dolog az ígyis-úgyis az, hogy milyen személyiséged van, és hogy abba bele tudjak szeretni (nyilván számít a külső is, de most az, hogy vékony vagy, nem a legbefolyásolóbb tulajdonságok között van). Minden más, ami testi probléma, azon lehet alakítani (biztos vagyok benne, hogy rajtad is, csak melósabb).
Én férfiként vagyok 70 kg, és 176 cm, tehát ez a "pont jó" kategória (nekem tökéletes), de voltam már sokkal vékonyabb is, szóval picit átérzem.
Folyton azért ne mondja, mint egy papagáj, de ha ilyen reggeli, ebéd meg vacsora illetve nap közben néha szól, az nem zavar.
És igen, én is a személyiséget nézem a másikban, csak tapasztalom, hogy egyre többen a külső miatt lemond az emberről legyen akármilyen kedves és jó a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!