Gáz ráírni huszonközepe évesen egy kolléganőre facebookon aki bejön,és úgy érzem én is neki,de ritkán futunk össze élőben a munkahelyen és akkor is csak pár percre?
miért lenne gáz?
Nincs más jobb megoldás
Nincs ebben semmi, nyugodtan írj rá!
Én is voltam hasonló szituban. Ráírtam a lányra, semmi érdeklődést nem mutatott. Aztán egy évvel később tök véletlenül összefutottunk: azt a szempillarebegtetést, vigyorgást amit tapasztaltam.. :D
A dolog "szépséghibája" az volt, hogy akkor éppen a csomagtartóban maszatoltam, lévén költözésben az utolsó fuvaron voltam, útban a mostani menyasszonyommal közös lakásba. Vicces volt így utólag, szóval igen: írj, és légy határozott! ;)
"mostani menyasszonyommal közös lakásba"
A mostani mennyasszonyod tud róla, hogy szombat hajnalban az ismerkedés kategóriában töltöd az időd? 🤣
A kérdésre meg: szerintem inkább személyesen kezdeményezz. Az ilyen fészbúkos rá irkálás gagyi és személytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!