Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik ez hogy egy lány...

Létezik ez hogy egy lány ilyen ritkán ír vissza?

Figyelt kérdés
Minden 20 órába válaszol az üzenetemre. Amikor feljön ,tök rendesen válaszol,hosszú szöveggel.Semmi jele nincs annak hogy nem érdekelném. Tetszik nekem a lány amúgy.Aztán lelép és megint nem kapok választ 20 órán keresztül kb. Rengeteget tanul,mérnöknek,de 20 órán keresztül hogy ne tudjon visszaírni,az már egy kicsit gyanús nekem.Ki van neki kapcsolva hogy lássák hogy elérhető és az is hogy utoljára mikor volt elérhető (instagram). Tehát így nem tudhatom hogy valójában fenn e van, vagy nincs. Találkoznunk kell a napokban. Ha nem akar találkozni ,akkor meg is van az ok arra,hogy miért csak ritkán válaszol. Szerintetek mi lehet a háttere ennek? Mondta hogy akar majd találkozni ,de pár napja. Akkor még gyakrabban válaszolt. Mostmár lehet hogy mégis meggondolta volna magát?
2022. nov. 8. 07:42
1 2 3
 1/24 Noren1989 válasza:

Létezik.

Mondjuk valszeg nem is akar hatékonyan ismerkedni.

2022. nov. 8. 07:44
 2/24 A kérdező kommentje:
Bocs. A kérdés inkább úgy akart szólni hogy létezik e hogy valaki ennyire nem ér rá vagy csak áltat?
2022. nov. 8. 07:52
 3/24 Noren1989 válasza:
Az is létezik.
2022. nov. 8. 07:54
 4/24 anonim válasza:
Volt olyan is, amikor sűrűbben írt?
2022. nov. 8. 08:16
 5/24 anonim válasza:
Én szerintem az összes ilyen, vagy csak áltatósak.
2022. nov. 8. 08:20
 6/24 anonim válasza:
Létezik ilyen, hogy a tanulás valakinél az első és az, hogy előteremtse a pénzt a tanuláshoz/lakhatásra. De bármi lehet. Még az is, hogy rajtad kivűl még 8 fiúval ismerkedik.
2022. nov. 8. 08:39
 7/24 anonim válasza:

Szerintem csak nagyon elfoglalt és nem lóg egész nap a neten.

Minden nap ír rendesen, rászánja akkor az időt, nem csak csak szavakat dob oda néha. Nincs ezzel baj, még ne gondold túl.

2022. nov. 8. 08:39
 8/24 anonim válasza:

Igen, létezik. Nagyon okosan szabályozza, mennyi időt és mikor tölt el ezekkel az eszközökkel, nem az határozza meg a napi rendjét, más mikor várná el, hogy írjanak neki.

Sokan követhetnék a példáját.

2022. nov. 8. 09:24
 9/24 anonim válasza:
Létezik
2022. nov. 8. 10:10
 10/24 anonim válasza:

Én azt nem értem minek azoknak a nőknek telefon, akiknek pl nincsen férje.

még is ki keresné őket?

2022. nov. 8. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!