Létezik ez hogy egy lány ilyen ritkán ír vissza?
Figyelt kérdés
Minden 20 órába válaszol az üzenetemre. Amikor feljön ,tök rendesen válaszol,hosszú szöveggel.Semmi jele nincs annak hogy nem érdekelném. Tetszik nekem a lány amúgy.Aztán lelép és megint nem kapok választ 20 órán keresztül kb. Rengeteget tanul,mérnöknek,de 20 órán keresztül hogy ne tudjon visszaírni,az már egy kicsit gyanús nekem.Ki van neki kapcsolva hogy lássák hogy elérhető és az is hogy utoljára mikor volt elérhető (instagram). Tehát így nem tudhatom hogy valójában fenn e van, vagy nincs. Találkoznunk kell a napokban. Ha nem akar találkozni ,akkor meg is van az ok arra,hogy miért csak ritkán válaszol. Szerintetek mi lehet a háttere ennek? Mondta hogy akar majd találkozni ,de pár napja. Akkor még gyakrabban válaszolt. Mostmár lehet hogy mégis meggondolta volna magát?2022. nov. 8. 07:42
11/24 anonim válasza:
10-es, te a diliházban laksz ennyi aggyal, remélem
2022. nov. 8. 10:56
12/24 anonim válasza:
Hidd el, ha annyira fontos lennél neki mindig vissza írna.
2022. nov. 8. 11:53
13/24 A kérdező kommentje:
Remélem hogy csak tényleg tanul vagy nagyon nem ér rá, és majd hamarosan jelentkezik. Nem lehetek neki annyira fontos, hiszen még alig ismerjük egymást.
2022. nov. 8. 12:14
14/24 A kérdező kommentje:
#4 igen, volt hogy sűrűbben írt. Hétvégén.. hétfőtől ritkán ír vissza. De amikor visszaír,akkor hosszú szövegeket ír. Már vasárnap estétől ritkán ír vissza
2022. nov. 8. 12:16
15/24 anonim válasza:
Nem utal de nem is kedvel ebbol meg lehet valszeg barmi.
2022. nov. 8. 13:02
16/24 A kérdező kommentje:
Mostmár pontosan 24 órája semmi. Nem szeretném elveszíteni a reményt ,de ez így picit sok. Az én kérdésem az volt,tőle hogy akkor mikor szeretne talizni? Mivel pár napja mondta hogy benne lenne a taliban de a napokban nem tud,viszont mindenképp egy napon összehozhatjuk -így mondta. És meg szeretném vele beszélni hogy melyik legyen az a nap.Nem szeretnék vele túlságosan belemerülni az irogatásba,inkább talira hagynám a témákat.Persze ezt nem írtam le neki. Csak azt,hogy sokkal szebb lenne ezekről a témákról élőben beszélgetni. Ezt mindenki tudja,hogy minél előbb talira kell rátérni. De ugye 24 órája nincs válasz,meg se nézi. Pedig az utolsó válasza eléggé kedves volt,semmi jele nem volt annak hogy ne írjon többé
2022. nov. 8. 17:40
17/24 anonim válasza:
Meg nézte amit írtál? Mikor volt utoljára online, azt nem lehet megnézni?
2022. nov. 8. 17:49
18/24 A kérdező kommentje:
Nem nézte meg amit írtam. Nem lehet megnézni hogy mikor van/volt online. Ez instagram, itt be lehet állítani hogy ne mutassa sehogy és neki az van beállítva. Mert amikor írogatunk is akkor se mutatja hogy online van.
2022. nov. 8. 18:16
19/24 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy fenn van, csak direkt nem akar válaszolni. Likeolt egy képet ami most lett kirakva 1 órája.
2022. nov. 8. 21:39
20/24 Noren1989 válasza:
Nyugivan. Tessék lexarni.
2022. nov. 8. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!