Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik ez hogy egy lány...

Létezik ez hogy egy lány ilyen ritkán ír vissza?

Figyelt kérdés
Minden 20 órába válaszol az üzenetemre. Amikor feljön ,tök rendesen válaszol,hosszú szöveggel.Semmi jele nincs annak hogy nem érdekelném. Tetszik nekem a lány amúgy.Aztán lelép és megint nem kapok választ 20 órán keresztül kb. Rengeteget tanul,mérnöknek,de 20 órán keresztül hogy ne tudjon visszaírni,az már egy kicsit gyanús nekem.Ki van neki kapcsolva hogy lássák hogy elérhető és az is hogy utoljára mikor volt elérhető (instagram). Tehát így nem tudhatom hogy valójában fenn e van, vagy nincs. Találkoznunk kell a napokban. Ha nem akar találkozni ,akkor meg is van az ok arra,hogy miért csak ritkán válaszol. Szerintetek mi lehet a háttere ennek? Mondta hogy akar majd találkozni ,de pár napja. Akkor még gyakrabban válaszolt. Mostmár lehet hogy mégis meggondolta volna magát?
2022. nov. 8. 07:42
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hát...nem tudom.Èn 12 órás műszakban dolgozom nappal is èjszaka is teljesen össze-vissza,ès órákat utazom a melòhelyre,mellette készülök az időszakos vizsgára (vasùtnàl vagyok),közben bevâsàrolok,otthon lakásfelùjìtàs stb.mègis van időm messengeren lógni.Èn màr azt se szeretem,ha párom 4-5 òràn keresztül nem keres (ő 20 éves lány) èn 27 vagyok.Szerintem gyanús...nincs az az ember,aki ennyire nem èr rà,de ez csak szubjektív vélemény.
2022. nov. 10. 12:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Már írt. Sajnos egy kisebb egészségügyi problémával szenved a csaj, ezt mondta még az elején is. A talira meg annyit válaszolt hogy jelenleg most nincs kedve ehhez az egészhez és mondta hogy reméli hogy meg fogom érteni. Mondtam hogy igen persze megértem . Az meg hogy nem írt vissza 2 napig ,arra is bocsánatot kért mert nem kapta meg az üzeneteket. Bugolt az insta. Én most keresni nem fogom, ha ő keres majd akkor jó, de én nem futok utána.
2022. nov. 11. 14:56
 23/24 A kérdező kommentje:
Esetleg néha ráírhatok hogy hogy van,hogy érezze,gondolok rá. De folyton irogatni neki nem. Migrénes fejfájással szenved szegény.
2022. nov. 11. 15:01
 24/24 anonim válasza:

Se néha, se soha ne írj rá, egyértelműen lekoptatott.

Akinek migrénes fejfájása van, az nem egy egyszeri alkalom, mint amikor beütöd a lábad.

2022. nov. 17. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!