Lehet itt olyan nővel ismerkedni, akivel értelmesen lehet is beszélgetni?
Akivel eddig üzentet váltottam, az vagy csak 2 szavakba válaszolt minden kérdésre (ismerkedés estén ez így eléggé lelombozó), vagy egyszerűen kiolvasni nem lehetett, amit írt. (esetleg 3 naponta egy válasz) Nincsenek nagy elvárásaim, de hogy élvezetes legyen az üzenetváltás, ahhoz mindkét fél jelenléte szükséges.
Társkeresés a fő cél, de nem minden áron, így azért e téren vannak minimális elvárásaim.
Amennyiben úgy látod, hogy ismerkednél valakivel, és kicsit aktívabban állnál a témához, akkor írj rám. :) 34F
#19: Nem én kezdtem a támadást. Leírtam a véleményemet, tapasztalataimat, amire jött a hurrogás, incelezés stb. Konkrét tapasztalatokat írtam le, sajnos felhasználóneveket nem írhatok le nyilvánosan, pedig szívesen leírnám, hogy melyik női felhasználó kötött ki ott, hogy még csak nem is találkoztunk, de már letámadott, hogy mikorra tervezem az összeköltözést. Egyébként én természetesen csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni, de valahol mindig irigyeltem a magadfajtát, aki természetesen a világon élő összes másik ember tapasztalatát IS a magáénak tudhatja, és ennek birtokában lekezelhet másokat.
"Még ha így is lenne, akkor meg amiatt problémáznál, hogy "ezeknek a szemét nőknek csak a külső számít"." Örülök a hozzád hasonló önjelölt gyk-s lélekbúvároknak, akik sokkal jobban ismerik a másikat, mint ők saját magukat. Volt, aki megmondta, hogy nem jövök be neki, és ha ezt valaki normális módon tudja tálalni, akkor - bármilyen nehéz is ezt elhinned - azt el tudom fogadni.
"A nők általános hibáztatása a saját sikertelenséged miatt senkinek nem lesz vonzó." Nem a nőket hibáztatom általánosságban, csak leírtam, hogy itt is rengeteg nő vinnyogott már, hogy ő senkinek sem kell, rá soha nem néz senki, minden pasi csak dugni akar, miért nem lehet senkivel sem normálisan beszélgetni stb., de ha lenne valaki, akit érdekelnének, akivel normálisan, tisztességesen lehet beszélgetni, akkor is csak lelépnek. Akkor viszont egyetlen nőnek sincs joga panaszkodni. Egyébként meg nincs szükségem arra, hogy bárki is pátyolgasson.
""Falun vagy kisvárosban meg nincsenek olyan közösségek, ahol a fiatalok ismerkedhetnének, max. egy-két kocsma, diszkó, és kész." - ez sem igaz, én is faluról származom." Na, akkor regélj nekem, kis szívem, hogy nálatok falun milyen sok ismerkedési lehetőség volt/van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!