Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet itt olyan nővel ismerked...

Lehet itt olyan nővel ismerkedni, akivel értelmesen lehet is beszélgetni?

Figyelt kérdés

Akivel eddig üzentet váltottam, az vagy csak 2 szavakba válaszolt minden kérdésre (ismerkedés estén ez így eléggé lelombozó), vagy egyszerűen kiolvasni nem lehetett, amit írt. (esetleg 3 naponta egy válasz) Nincsenek nagy elvárásaim, de hogy élvezetes legyen az üzenetváltás, ahhoz mindkét fél jelenléte szükséges.

Társkeresés a fő cél, de nem minden áron, így azért e téren vannak minimális elvárásaim.

Amennyiben úgy látod, hogy ismerkednél valakivel, és kicsit aktívabban állnál a témához, akkor írj rám. :) 34F

2023. márc. 23. 17:53
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Keress más helyet az ismerkedéshez
2023. márc. 23. 18:37
 2/27 anonim válasza:

Ez nem párkereső oldal.

Előbb tedd rendbe a fejed.

2023. márc. 23. 19:01
 3/27 anonim válasza:
Bármit is teszel, csakis te lehetsz a hibás az itteniek szemében. Ha itt szeretnél ismerkedni, akkor nyomoréknak tartanak, ha nem kommunikálnak veled normálisan, akkor megmagyarázzák, hogy ezt azért van, mert csakis te lehetsz unalmas, nem pedig a másik ember közönyös/agyhalott. Régebben még volt némi értelme itt ismerkedni, de pár éve siralmas lett a női felhozatal.
2023. márc. 23. 19:11
 4/27 anonim válasza:
#3 észre sem veszed, de te is ugyanazt csinálod, mint amiről panaszkodsz :) azt gondolod a férfi felhozatal jobb?
2023. márc. 23. 19:13
 5/27 anonim válasza:

"azt gondolod a férfi felhozatal jobb?"

Ezerszer jobb. Fiúként én beszélgettem itt fiúkkal, rám is írtak amikor azt hitték lány vagyok és meséltek. Van életük, van személyiségük. A nőknek nincs kb. vagy üresebb, utazni szeretnek, zenét hallgatni, ennyi.

Szerintem csak a nők borzalmasan kezelik a férfiakat, nem tudnak kommunikálni sem, és észre sem veszik, hogy miattuk elhal az egész beszélgetés.

De amúgy lehet találni nagyon jó lányokat, akik igazán értelmesek, és nem azért vannak itt mert femcelek, hanem mert nem szeretnek emberek közé járni, és fejlesztik magukat, és tényleg normális emberek. De hát ezeket ki kell fogni, szerencsével, meg normális szöveggel.

2023. márc. 23. 19:31
 6/27 anonim válasza:
Hát persze, az összes nő borzalmas, nem tudnak kommunikálni, nincs életük, nincs személyiségük. Bezzeg a gyakoris férfiak! :D Főleg te, igazi főnyeremény vagy!
2023. márc. 23. 19:38
 7/27 anonim válasza:

Van egy csomó rossz pasi is.

De online ismerkedésben pasinak rosszabb lenni általában.

Pl. itt a 6-os, meg 5-ös között: az 5-ös általánosítja a tapasztalatait, de mondta, hog van kivétel, a 6-os meg csak szimplán személyeskedik az 5-össel, mert magára vette a dolgot. Kinek van igaza? Ki tudja, de legalább ne személyeskedjünk

2023. márc. 23. 19:51
 8/27 anonim válasza:

"Főleg te, igazi főnyeremény vagy!"

Elég gáz az, hogy elismételsz mindent amit írtunk és szarkasztikusan írkálsz. Legalább valami értelmeset írnál, hogy vannak jó nők, máshogy kell nekik írni, vagy bármi amiből lehet tanulni. De mindegy, te is alátámasztod az állításunkat, nem tudsz kommunikálni.

2023. márc. 23. 19:59
 9/27 anonim válasza:

Tudok kommunikálni, de beképzelt nárcikra nincs kedvem energiát fordítani.

Úgy írsz, mintha az itteni férfiak szentek lennének. Ha gondolod, screenshotban elküldöm, hogy milyen üzeneteket szoktam kapni. 10ből 9 minősíthetetlen, a maradék 1 pedig kellemetlenül nyomul, vagy komplexusos, vagy 1000 éve nem volt nője és már mindegy lenne neki hogy ki, csak legyen valaki. Szökőévente fordul elő, hogy egy normális férfiba botlik itt az ember. Szóval nem kell a képmutatás, ne tegyél úgy, mintha minden rossznak csak a nők lennének a forrása.

2023. márc. 23. 20:05
 10/27 anonim válasza:
Én nem vagyok itt egyik vitázó fél sem, de én eskü kíváncsi vagyok milyen szövegekkel jönnek a pasik a nőknek :D De ha küldesz, akkor légyszi takard ki a neveket
2023. márc. 23. 20:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!