Lehet itt olyan nővel ismerkedni, akivel értelmesen lehet is beszélgetni?
Akivel eddig üzentet váltottam, az vagy csak 2 szavakba válaszolt minden kérdésre (ismerkedés estén ez így eléggé lelombozó), vagy egyszerűen kiolvasni nem lehetett, amit írt. (esetleg 3 naponta egy válasz) Nincsenek nagy elvárásaim, de hogy élvezetes legyen az üzenetváltás, ahhoz mindkét fél jelenléte szükséges.
Társkeresés a fő cél, de nem minden áron, így azért e téren vannak minimális elvárásaim.
Amennyiben úgy látod, hogy ismerkednél valakivel, és kicsit aktívabban állnál a témához, akkor írj rám. :) 34F
Csodálatos példa az itt lévő komment:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__12185..
"Szóval nem kell a képmutatás, ne tegyél úgy, mintha minden rossznak csak a nők lennének a forrása."
A férfiak is ugyanúgy a forrásai. Persze, tudom milyen szar a helyzet. De én mikor teszteltem a férfiakat, akkor 100x jobb szövegeket írtak, beleadták magukat, FULL ÉRTELMES férfiak voltak, élettel. Tehát ha kértem, regény írtak az életükről, ami nagyon érdekes volt, és érdeklődtek, stb.
Szóval nem tudom, te mit beszélsz velük, h ilyeneket fogsz ki. Szerintem egy rendes kérdéssel, szöveggel (amit nem látni a nőktől, csak ritkán, ott is elvárás és negativitással) nagyon jó csávókat be lehetne vonzani.
Köszi a privátokat, de nem akarok itt ismerkedni. 13as válaszoló vagyok.
Zárójelben jegyezném meg, hogy valid amit előttem írt valaki. Hiheteten, hogy erre a válaszra is képesek voltak TÖBBEN IS rárepülni.
Már a hozzászólásod legelején ellenszenves vagy. Értem én, hogy frusztrált vagy amiért mindenki visszautasít, de ezért nem mi vagyok a felelősek. Hangoztatod hogy mennyire korrekt vagy, de kezdesz incelszagú lenni, sajnálom. Eleve szélsőségekről beszélsz. Régen rossz, ha nem látod be, hogy a saját tapasztalataid/szélsőséges példák NEM egyenlőek az átlaggal.
"De ha megkérdezem valakitől, hogy mi a baj velem, akkor jön az, hogy "nincs veled semmi baj"." - oké, hogy nem tartod magad tökéletesnek, de szerinted mennyivel lenne jobb, ha kerek perec a szemedbe mondaná valaki, hogy "bocsi de ocsmány/kövér vagy, nem jössz be, nem akarok folytatást". Még ha így is lenne, akkor meg amiatt problémáznál, hogy "ezeknek a szemét nőknek csak a külső számít".
A nők általános hibáztatása a saját sikertelenséged miatt senkinek nem lesz vonzó. Az is átjön az írásodból hogy full komplexusos és önbizalomhiányos vagy. Talán először próbáld meg a frusztrációidat terápiával kezeltetni, mert senki nem akar egy felnőtt férfit pátyolgatni egy kapcsolatban.
"Falun vagy kisvárosban meg nincsenek olyan közösségek, ahol a fiatalok ismerkedhetnének, max. egy-két kocsma, diszkó, és kész." - ez sem igaz, én is faluról származom. Csak egy újabb kifogásnak hangzik, amiért nem tudsz/nem akarsz személyesen ismerkedni, vagy személyesen még kevesebb sikered van mint online, és ezért a képernyő mögé bújva próbálkozol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!