Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet itt olyan nővel ismerked...

Lehet itt olyan nővel ismerkedni, akivel értelmesen lehet is beszélgetni?

Figyelt kérdés

Akivel eddig üzentet váltottam, az vagy csak 2 szavakba válaszolt minden kérdésre (ismerkedés estén ez így eléggé lelombozó), vagy egyszerűen kiolvasni nem lehetett, amit írt. (esetleg 3 naponta egy válasz) Nincsenek nagy elvárásaim, de hogy élvezetes legyen az üzenetváltás, ahhoz mindkét fél jelenléte szükséges.

Társkeresés a fő cél, de nem minden áron, így azért e téren vannak minimális elvárásaim.

Amennyiben úgy látod, hogy ismerkednél valakivel, és kicsit aktívabban állnál a témához, akkor írj rám. :) 34F

2023. márc. 23. 17:53
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

Csodálatos példa az itt lévő komment:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__12185..

2023. márc. 23. 20:10
 12/27 anonim válasza:
Hát igen, a szado-mazo az technikailag párkapcsolati, szerintem csak poénkodott. De ki tudja persze. Mondjuk az érdekes kérdés lehet, hogy milyen pszichés okai vannak, hogy valaki érdekel a BDSM, vele született-e, vagy kifejlődik
2023. márc. 23. 20:17
 13/27 anonim válasza:
Velem olyan történt, hogy pár hónapja kiírtam ide egy kérdést amiben sporttársat kerestem (nőként). Volt egy úriember aki jelentkezett, de azzal a feltétellel, hogy cserébe szexelnem kell vele... visszatérő jelenség, hogy a nők által feltett kérdés alatt gusztustalan, szexista megnyilvánulásai szoktak lenni a férfiaknak. A privátokat pedig nem is érdemes említeni. Tényleg ne tegyünk úgy, mintha a férfiak bármivel is jobbak lennének. Jóval többen vannak, emiatt talán a normálisabbakból is több kerül ki, de általánosságban véve kritikán aluli a felhozatal.
2023. márc. 23. 20:34
 14/27 anonim válasza:

"Szóval nem kell a képmutatás, ne tegyél úgy, mintha minden rossznak csak a nők lennének a forrása."

A férfiak is ugyanúgy a forrásai. Persze, tudom milyen szar a helyzet. De én mikor teszteltem a férfiakat, akkor 100x jobb szövegeket írtak, beleadták magukat, FULL ÉRTELMES férfiak voltak, élettel. Tehát ha kértem, regény írtak az életükről, ami nagyon érdekes volt, és érdeklődtek, stb.

Szóval nem tudom, te mit beszélsz velük, h ilyeneket fogsz ki. Szerintem egy rendes kérdéssel, szöveggel (amit nem látni a nőktől, csak ritkán, ott is elvárás és negativitással) nagyon jó csávókat be lehetne vonzani.

2023. márc. 23. 21:15
 15/27 anonim válasza:

Köszi a privátokat, de nem akarok itt ismerkedni. 13as válaszoló vagyok.

Zárójelben jegyezném meg, hogy valid amit előttem írt valaki. Hiheteten, hogy erre a válaszra is képesek voltak TÖBBEN IS rárepülni.

2023. márc. 23. 21:53
 16/27 anonim válasza:
A férfiakat fikázóknak pár dolog. Alapvetően normális, tiszteletteljes üzeneteket szoktam írni, ha írok egy (vélhetően) nőnek. Nem farokképpel indítok, és igyekszem érdeklődő, türelmes lenni. Természetesen én sem vagyok tökéletes, de tényleg siralmas, amit sok nő művel itt (is). Nem egy olyan volt, aki még visszakérdezni is képtelen volt, de persze nyilván én vagyok az unalmas. Volt, akivel legalább értelmesebb beszélgetésig eljutottunk, de aztán ők is eltűntek vagy hülyítettek. A nők csak rinyálnak, hogy sehol egy értelmes, normális férfi, ha meg ott van az orruk előtt, akkor nem élnek a lehetőséggel, hogy legalább egy beszélgetés (netán egy találkozás) összejöjjön. Ha a normális, érdeklődő, értelmesebb férfiakat sem becsülik meg, akkor nincs joguk panaszkodni, hogy nekik milyen rossz.
2023. márc. 23. 22:11
 17/27 anonim válasza:
Abszolút nem vonzó, hogy egyesek minden létező kérdésnél ÉS válasznál amit nő ír ki bepróbálkoznak annak reményében, hogy az egymillióból hátha majd egy összejön. Árulkodik róla a kétségbeesés, meg amit előttem is írtak, hogy mindegy ki, csak legyen végre valaki. Van olyan felhasználó akitől legalább 20 privátot kaptam már (most is ő volt az egyik). Instant red flag, akármilyen meggyőzően is próbálja előadni, hogy ő igenis értelmes és normális. Gyanítom más nőknél is ugyanennyiszer próbálkozik, és ha még mindig nem jött össze semmi, akkor ott baromira nincs rendben valami. A külsőre nem túl vonzó férfiak szoktak ezzel dobálózni, hogy "bezzeg ők milyen rendesek, de ezeknek a mai nőknek nem kellenek a normális férfiak", vagy egyéb formában hibáztatják őket (nagyon sok példa van erre csak ez alatt a kérdés alatt is). Ezen az oldalon borzasztó a színvonal mindkét nem esetében. Ha nem tetszik ahogy itt beszélnek veletek a nők, akkor miért próbálkoztok továbbra is? Miért nem ismerkedtek személyesen? Ha úgy is minden nő visszautasító, akkor én inkább a magam részéről próbálnék rájönni, hogy mi lehet a gond. Olyan nincs, hogy "mindenki hülye csak én nem"....
2023. márc. 23. 22:43
 18/27 anonim válasza:
#17: Ha ismered és gyakorlod az értő olvasást, akkor én pl. a 16-os hozzászólásomban leírtam, hogy nem tartom magam tökéletesnek. Akkor viszont mondd meg, hogy mi többet lehet annál tenni, hogy normálisan, érdeklődően, tiszteletteljesen írsz valakinek, igyekszel őt megismerni, nem hülyíted a másikat, nem játszmázol, nem váratod az illetőt egy-egy válasszal, korrekten megmondod neki, hogy ezért vagy azért nem szeretnéd folytatni vele a beszélgetést stb. Az meg kimondottan gáz, amikor megírod az illetőnek, hogy szép és csinos, erre leüvölti a fejed, hogy mit képzelsz magadról, tíz évvel idősebbként hogy mersz "rámozdulni" (és ez egy 26 éves nő). Vagy amikor még nem is találkoztatok, de az illető már azt kérdezi, hogy mikor költöztök össze. És még lehetne sorolni az ilyen eseteket. De ha megkérdezem valakitől, hogy mi a baj velem, akkor jön az, hogy "nincs veled semmi baj". Akkor minek kérdezzünk meg bárkit is? Másrészt hol és hogyan ismerkedjünk személyesen, ha mindenre azt mondjátok, hogy nektek nem jó? Nem jó az utcán, nem jó a boltban, nem jó a tömegközlekedésen, nem jó a munkahelyen... Falun vagy kisvárosban meg nincsenek olyan közösségek, ahol a fiatalok ismerkedhetnének, max. egy-két kocsma, diszkó, és kész. A nagyvárosi lehetőségeken szocializálódott emberek sokszor képtelenek felfogni, hogy vidéken nincs annyi lehetőség a személyes ismerkedésre, mint mondjuk Budapesten.
2023. márc. 24. 12:00
 19/27 anonim válasza:

Már a hozzászólásod legelején ellenszenves vagy. Értem én, hogy frusztrált vagy amiért mindenki visszautasít, de ezért nem mi vagyok a felelősek. Hangoztatod hogy mennyire korrekt vagy, de kezdesz incelszagú lenni, sajnálom. Eleve szélsőségekről beszélsz. Régen rossz, ha nem látod be, hogy a saját tapasztalataid/szélsőséges példák NEM egyenlőek az átlaggal.

"De ha megkérdezem valakitől, hogy mi a baj velem, akkor jön az, hogy "nincs veled semmi baj"." - oké, hogy nem tartod magad tökéletesnek, de szerinted mennyivel lenne jobb, ha kerek perec a szemedbe mondaná valaki, hogy "bocsi de ocsmány/kövér vagy, nem jössz be, nem akarok folytatást". Még ha így is lenne, akkor meg amiatt problémáznál, hogy "ezeknek a szemét nőknek csak a külső számít".

A nők általános hibáztatása a saját sikertelenséged miatt senkinek nem lesz vonzó. Az is átjön az írásodból hogy full komplexusos és önbizalomhiányos vagy. Talán először próbáld meg a frusztrációidat terápiával kezeltetni, mert senki nem akar egy felnőtt férfit pátyolgatni egy kapcsolatban.

"Falun vagy kisvárosban meg nincsenek olyan közösségek, ahol a fiatalok ismerkedhetnének, max. egy-két kocsma, diszkó, és kész." - ez sem igaz, én is faluról származom. Csak egy újabb kifogásnak hangzik, amiért nem tudsz/nem akarsz személyesen ismerkedni, vagy személyesen még kevesebb sikered van mint online, és ezért a képernyő mögé bújva próbálkozol.

2023. márc. 24. 12:34
 20/27 anonim válasza:
#18 bocsi de kezd már unalmas lenni a picsogásod 🥱 az írásmódod valóban arra vall, hogy nem vagy teljesen retardált (viszont tényleg taszító hogy egyből támadsz, szóval köszi de nekem ennyi elég is volt belőled🙂). Ha ennyire nem jön össze semmi akkor valószínű külsőre átlag alatti vagy. Akárhogy próbálod erőltetni az ismerkedést, nem fog működni ha a másik fél nem vonzódik hozzád. Ismerkedj a saját szinteden, vagy járj el edzeni, menj el konmetikushoz, frissítsd fel a ruhatárad, újíts a stílusodon, vagy találj ki valami mást de ne a nőket szapuld azért mert neked nem jön össze egy kapcsolat sem. Ahogy írtam, olyan nincs, hogy "mindenki hülye csak én nem"
2023. márc. 24. 12:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!