Fizikai munkással nem álnak le az egyetemista, diplomás lányok már a kereseti különbség miatt sem? 22/f
Ez kissé vicces, nem gondolod, 44-es?
Ha neked tennék kötelezővé az oltást, az a „személyi autonómia” elvétele lenne, de ha te tiltanád be, hogy mások beadathassák magukat, az nem?
Kedves kérdező, ez ilyen...
Egyetemistaként (férfi) nekem meg pont a másik oldal jött be a recepciós, pultos, fodrász, felszolgáló, kozmetikus 20-23 éves nők. Nem sok sikerrel. Nem volt pénzem, mert nem kerestem, tanultam. illetve teljesen máshogy nézett ki a napunk ők dolgoztak, én meg tanultam. Illetve vizsgaidőszak 3-4 hét kőkemény tanulás, amikor egyszerűen nincs erőd kommunikálni egy nővel, napi 3-4 órát. Ezt kb nem értik meg, illetve nem erre van szükségük. Nyaralásra, ide-oda menni nem volt igazán pénzem, mert akkor nem dolgoztam, hanem tanultam.
Szóval ez a másik oldalról is igaz! Ha ez vigasztal... Egyetemista férfiként meg a másik oldalnál nem lenne esélyed. :) Persze diploma után már lehet, de akkor meg 24 éves vagy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!