Fizikai munkással nem álnak le az egyetemista, diplomás lányok már a kereseti különbség miatt sem? 22/f
egy tanár keres 200 ezret egy festő 500 ezret
miről beszélünk?
Nekem 8 mit tanult. Egy diplomás is lehet buta,és egy szakmunkás is. Embere válogatja.
Nem a végzettség mutatja meg,hogy az ember mennyire értelmes.
Hát amelyik csaj így gondolkodik, az jobb is ha nem áll veled szóba.
Az hogy végzettség alapján próbáljuk besorolni a másikat, vagy lealacsonyítani, nekem két vidéki rokonom is csak 8 általánossal rendelkezik, mégis sokkal jobban szeretem őket, mert közvetlenek, mérhetetlenül kedvesek és összetartóak.
Itt a budapesti rokonok ezzel szemben képmutatóak, nagyokosok, tényleg 2-3 mondat után csak bólogatni lehet mert csak mondják mondják a hülyeséget.
Nekem is 2 diplomám van, de őszintén mondom alig találkozok manapság olyan diplomással, vagy szakmunkással aki korrekten, lelkiismeretesen végzi a munkáját. Én úgy tapasztaltam hogy a nők azért nyitottabbak, van egy ismerősöm akinek személyi edző a férje, a csaj pedig 2 diplomás, 2 felső fokú nyelvvizsgával.
Szerintem ez nem csak végzettségtől függ, de tény hogy Budapesten belül a legtöbb csaj az egekben jár, aki normálisabb azt meg nehéz kirángatni, vagy találkozni vele, mert csak a munkahely-otthon között ingáznak.
De tényleg, tök mindegy milyen végzettsége van egy embernek, van egy autószerelő barátom, aki jobb érettségit írt mint én, mégis az autók érdekelték. Most milliós üzlete van, heti 6 nap dolgozik és imádja, szívét-lelkét beleadja. A barátnője szintén 2 diplomás, habár ők gimi óta együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!