Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Érett személyiségű, 20-23...

Érett személyiségű, 20-23 közötti lányok, van kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egyelőre magam sem tudom, hogy érdemes-e itt ismerkedni vagy csak időpazarlás az egész, de most kezdem újra az ismerkedést, és még nem találtam meg a megfelelő helyet ehhez. Nem tartom magam introvertáltnak, nem azért keresek itt - inkább annak reményében, hátha sikerül érett gondolkodású lányokkal beszélgetni a szórakozóhelyek és tinder komolytalansága és felszínessége helyett.

Magamról: 22/F, 175cm/75kg, sportos testalkat. Korábban volt egy 2 éves kapcsolatom, majd azután kevésbé erőltettem az ismerkedést, párhuzamosan az egyetemre és a munkára koncentráltam inkább.

Szeretek filmezni, moziba, dumaszínházba menni, edzeni, alkalomadtán utazni, túrázni, gokartozni. Bulizni is szívesen eljárok, de nem ismerkedési célzattal.

Korban és személyiségben hozzám passzoló lányt keresek, komoly kapcsolatra. Nem szeretnék nagy elvárásokat ideírni, mindössze annyit, hogy légy kedves, talpraesett, és ne dohányozz :)

Helyileg Budapest és Pest megye.

2023. márc. 16. 22:02
 1/4 anonim válasza:
Szia! Én most nem keresek párkapcsolatot, de gokartozni nagyon szívesen elmennék veled! Persze nem erőltetem, ha időpocsékolásnak véled, és inkább teljes erőbedobással a társkeresésre fókuszálnál. Ha így is lenne kedved ismerkedni, írj nyugodtan!
2023. márc. 16. 22:19
 2/4 anonim válasza:
aranyos lehetsz
2023. márc. 19. 03:43
 3/4 anonim válasza:

Első válaszoló vagyok, az üzenetedre reagálva:

Szerintem innentől tárgytalanként kezelhetjük az egészet. Nem igazán tetszik a számonkérő stílusod. Konkrétan mintha vallatáson lennék, amiért írni mertem a kérdés alá. Bocsi de nekem erre nincs szükségem. Nem tartozom neked magyarázattal, hogy kinek, mikor, milyen kérdésére válaszoltam. Sok sikert a társkereséshez.

2023. márc. 19. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es/3-as:

Feltettem 3 ártatlan kérdést, hogy elinduljon a beszélgetés - bocsánat ha annak érezted, nem volt szándékomban tolakodónak lenni. Minden jót!

2023. márc. 19. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!