Átlag alatti külsővel rendelkező nők(jelentsen ez bár mit is),lenne kedvetek értékelni esetleg tanáccsal segíteni egy hasonló pasit?
Ha nem is azért mert ismerkedni szeretnétek pusztán el mondani nálatok hogy lehetne egy minimális esélyem.
Azon pedig hogy átlag alatti külső nem tudom mit is értek én alacsony vagyok,és mackós 165 cm 80 kg kb kisebb gondok vannak a fogaimmal amit tervezek megcsináltatni,nem is tudom talán kissé bénácska vagyok de ez nem is lényeg most.
Oké tudom az első tanács:kezdjek sportolni nem rossz ötlet bár annyira nem akarok lefogyni talán egy 5-10kg ettől függetlenül szívesen erősödnék,mozognék egyébként ha nem is rendszeresen de mozgok.
nem is tudom azt hiszem arra vagyok kíváncsi mit látnátok bennem rá nézésre.
Mondjuk elég félénk vagyok és bizalmatlan nem szívesen küldözgetnék fotót csak úgy pláne nem azért hogy a napi szaron kössek ki. Szóval talán egy kis ismerkedés kellene hogy kialakuljon a bizalom szóval nem egyszerű dolgot kérek tudom.
Miért pont átlag alatti külsővel rendelkezőket szólítok meg nyilván mert magamhoz hasonlók véleménye érdekelne bár nők esetén ezek az adottságok nem számítanak akkora hátránynak szóval ha innen nézem ők is szépek akkor viszont nincs kinek fel tenni a kérdést. Akkor viszont azok a nők véleménye érdekel akiknek soha nem volt párkapcsolatuk max egy éjszakás kalandjuk és szó szerint megkapták azt hogy rondák. Sajnos nem tudom finomabban megfogalmazni.
elég lett volna az első sor ha nem vonatkozik rád vagy nem érdekel.
de attól még küldöm a pozitív energiát ás meg javulsz:)
Kérdező: szerintem tanulj meg egy idegen nyelvet és próbálkozz ott. MO-n elborult a leányok feje valami fura “önmegvalósítás” irányába.
Az ismerőseim, akik nem jártak sikerrel itthon, már gyerekkel vannak külföldön (2 ilyen barátom van).
Ott is sok a zakkant félre ne érts, de egyszerűbb velük szóba állni és a félénk pasikat is jobban csípik, könnyebben közelednek feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!