Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg igaz az, hogy a...

Tényleg igaz az, hogy a legávratlanabb időben/helyen fogod megismerni azt, akivel lehet kapcsolatod?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már tanácsként, hogy ne görcsöljek rá a dolgokra és ne próbáljak mindenáron kapcsolatot keresni, mert emiatt "elüldözöm" a lehetőséget. Vannak tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Tényleg nem is éri meg vele foglalkozni, csak majd jön? (Nem ismerkedési céllal írtam ezt, nem kérek ismerkedős privát üzenetet)

22/L

2023. márc. 15. 18:50
1 2
 11/11 anonim válasza:

10es vagyok

A feleségemet úgy ismertem meg, hogy épp egy rendezvényen csináltam magamból mindneki szeme láttára hülyét, az akkor friss szakított exemnek küldtem szerelmes dalt, amit én adtam elő... nyilván föl sem mérve, hogy egyrészt elég gáz önmagában is a performansz, másrészt meg az is, hogy egy olyanért rinyálok, aki rohadtul nem kíváncsi már rám:D

És akkor volt egy lány aki erre annyit mondott, hogy "de legalább tudsz szeretni". Kb látásból ha ismertük egymást, sosem beszéltünk korábban. De onnantól kezdve elkezdtünk beszélgetni.

6 éve vagyunk házasok:D

Szóval ja, én hiszek abban, hogy az ilyen váratlan kapcsolódásokból lehet végül valami.

2023. márc. 16. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!