Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg igaz az, hogy a...

Tényleg igaz az, hogy a legávratlanabb időben/helyen fogod megismerni azt, akivel lehet kapcsolatod?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már tanácsként, hogy ne görcsöljek rá a dolgokra és ne próbáljak mindenáron kapcsolatot keresni, mert emiatt "elüldözöm" a lehetőséget. Vannak tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Tényleg nem is éri meg vele foglalkozni, csak majd jön? (Nem ismerkedési céllal írtam ezt, nem kérek ismerkedős privát üzenetet)

22/L

2023. márc. 15. 18:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

*legváratlanabb

Bocsi, kis elírás :)

2023. márc. 15. 18:54
 2/11 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy csak jön, ahogy írod... mindenképp lépni kell, ha jön, akkor is, mert lehet jön érted, de te meg mész tovább, akkor hiába jött váratlanul :D
2023. márc. 15. 18:59
 3/11 anonim válasza:
Igen. Barátkozz, ismerkedj. Van az a villanás, amikor első látásra vonzalom lesz. De az is lehet, hogy valakit már ismersz egy ideje, amikor kölcsönösen közelebb kerültök egymáshoz. Minden lehetséges. Csak annak nincs valószínűsége, hogy a négy fal között egyszer csak rád csönget életed szerelme :)
2023. márc. 15. 19:10
 4/11 anonim válasza:

"Nem ismerkedési céllal írtam ezt, nem kérek ismerkedős privát üzenetet"

.

Akkor mit keresel az ismerkedés kategóriában?

2023. márc. 15. 19:30
 5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy van benne igazság. A személyiségen is múlik.
2023. márc. 15. 19:41
 6/11 anonim válasza:
4-es, te Sherlock, tehát aki ismerkedés kategóriában kérdez, az itt és most szeretne valakit, innen? Logikus vagy, mint Győzike.
2023. márc. 15. 19:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem úgy gondoltam hogy ülök a kis kanapémon és becsönget a szerelmem. :D Csak amolyan "élem az életem és majd jön"-re céloztam. Csak azért érdekelt a téma, mert már kezd komolya idegesíteni a Tinder dolog és úgy érzem onnan nem lesz semmi értelmes hiába mondták nekem, hogy így meg úgy lett belőle 5 éves kapcsolatuk.
2023. márc. 15. 19:54
 8/11 anonim válasza:
Hallottam ilyenekről én is, hogy egy váratlan szituációban pont összefutottak ketten, aztán házasság lett belőle.
2023. márc. 15. 21:44
 9/11 anonim válasza:
Nekem az összes (3) komoly kapcsolatomat a véletlen szülte. Nem csajozási célzat, nem randiapp, stb.
2023. márc. 15. 21:46
 10/11 anonim válasza:

Gimisek voltunk, asszem 10. osztályosok amikor a 7. osztályos gólyák között kiszúrtunk egy vöröshajú lányt.

Öhm, kedvelem a vörösöket, azt hiszem nem vagyok vele egyedül:D

Később egyik haverom-osztálytársammal fogadtunk 20 forintban, hogy ő most 12 vagy 13 éves. Hogy minek? Just for fun, azon kívül, hogy láttuk a folyosón, semmilyen kontaktban nem voltunk vele, ő a létezésünkről sem tudott.

Azátn odamentünk hozzá, megkérdeztük - nyilván az arca vörösebb lett mint a haja - röhögtünk kettőt aztán elköszöntünk. Onnantól kezdve viszont mindig köszöntünk Húszaskának a folyosón.

Rá 3 évre egy gimi által szervezett nyári táborban ő is ott volt, én is, és már nem is tudom minek kapcsán csak elkezdtünk dumálni. Elvégre végső soron ismerjük egymást, csak sosem beszéltünk érdemben:D

Aztán a tábor után is sokat beszélgettünk és elég keményen egymásba szerettünk.

Kapcsolat végül nem lett belőle, de ez egyéb okokból eredő döntésből következetett, ha úgy döntünk (leginkább ha én úgy döntök) akkor lehetett volna. Eléggé kínlódtunk, mert tényleg egymásba habarodtunk rendesen... Nnnamindegy.

2023. márc. 16. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!