Tényleg igaz az, hogy a legávratlanabb időben/helyen fogod megismerni azt, akivel lehet kapcsolatod?
Sokszor hallottam már tanácsként, hogy ne görcsöljek rá a dolgokra és ne próbáljak mindenáron kapcsolatot keresni, mert emiatt "elüldözöm" a lehetőséget. Vannak tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Tényleg nem is éri meg vele foglalkozni, csak majd jön? (Nem ismerkedési céllal írtam ezt, nem kérek ismerkedős privát üzenetet)
22/L
*legváratlanabb
Bocsi, kis elírás :)
"Nem ismerkedési céllal írtam ezt, nem kérek ismerkedős privát üzenetet"
.
Akkor mit keresel az ismerkedés kategóriában?
Gimisek voltunk, asszem 10. osztályosok amikor a 7. osztályos gólyák között kiszúrtunk egy vöröshajú lányt.
Öhm, kedvelem a vörösöket, azt hiszem nem vagyok vele egyedül:D
Később egyik haverom-osztálytársammal fogadtunk 20 forintban, hogy ő most 12 vagy 13 éves. Hogy minek? Just for fun, azon kívül, hogy láttuk a folyosón, semmilyen kontaktban nem voltunk vele, ő a létezésünkről sem tudott.
Azátn odamentünk hozzá, megkérdeztük - nyilván az arca vörösebb lett mint a haja - röhögtünk kettőt aztán elköszöntünk. Onnantól kezdve viszont mindig köszöntünk Húszaskának a folyosón.
Rá 3 évre egy gimi által szervezett nyári táborban ő is ott volt, én is, és már nem is tudom minek kapcsán csak elkezdtünk dumálni. Elvégre végső soron ismerjük egymást, csak sosem beszéltünk érdemben:D
Aztán a tábor után is sokat beszélgettünk és elég keményen egymásba szerettünk.
Kapcsolat végül nem lett belőle, de ez egyéb okokból eredő döntésből következetett, ha úgy döntünk (leginkább ha én úgy döntök) akkor lehetett volna. Eléggé kínlódtunk, mert tényleg egymásba habarodtunk rendesen... Nnnamindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!