Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedved egy kis beszélget...

Lenne kedved egy kis beszélgetéshez? 🙂

Figyelt kérdés

Most vagyok túl egy friss szakításon.

Magányos vagyok és jó lenne végre valaki olyanra szánni az időmet és energiámat, aki legalább tisztel és őszinte hozzám.

Rólam:

25 éves vagyok, diplomás

dolgozok, eltartom magam és egyedül élek

szeretem az állatokat, de allergiás vagyok mindre

szeretem a természetet, de csak távolról

ha van szabadidőm olvasok, kockulok, néha úszni is eljárok

bármiről elbeszélgetek, de a fociról kevesebb lelkesedéssel

elsődleges szeretetnyelvem az érintés, a libidóm mindig az egekben van

szeretem a kihívásokat

utálok unatkozni

2023. márc. 7. 05:33
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

A fotelhuszár az max te vagy, jó látni, hogy betalált a kis firkálásom. Úgy szeretem ingerelni az ilyen kis nyomikat. :D

Most lusta vagyok megnézni de nem Te írtál privátban egy kisregényt, ahol szidod az anyámat egyéb kis finomságokkal körítve imike? xD

2023. márc. 9. 12:30
 22/23 Johhny05 válasza:

Ha egyáltalán valós tartalommal bír a poszt, akkor azt ajánlom, megismerni akard az embereket, és egyenlőre semmi többet ne!

Az ismerkedés során kiderül van-e közös érdeklődési kör, milyen jellegű a közeledés, hasonlóság van -e életcéljaitokban?

Ezek, és hasonló dolgok segíthetnek később dönteni kivel érdemes továbblépned.

2023. ápr. 3. 05:01
 23/23 anonim válasza:

22

Csak szét akarja magát ba**atni. A mai csajok így felejtenek.

2023. ápr. 3. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!