Akik ráírnak random emberekre hogy "Szia! Van kedved ismerkedni?" ti mit éreztek ilyenkor??
Már nem azért, de a 10/1 az ugye tökéletes 10es. A 10/11-es meg 1 egész sincs. A törteket se vágod amint látom. 1től 10es skálán 1/10 a legrosszabb, 10/10 a legjobb. A sorrend nem teljesen mindegy. Az első a pont, a második a hanyas skálán.
Én amúgy max itt irogatok lányokra, mert engem a külső nem igazán fog meg. Inkább a belső, szóval nem is veszem ezt igazán magamra. De ha sértegetni akarsz már valakit, akkor legalább ne bénázz ekkorát.
Oké, ha tényleg meg is teszi a haverod, az már egy elég beteges rajongás valakiért. Mellesleg ez pont nem kiéhezettség. Ha az lenne, akkor pont nem egyvalaki körül forognának a gondolatai, hanem bárkire bárhol rámozdulna.
De a kérdésedből semmi ilyesmi nem volt leszűrhető.
Egy haverom mesélte, hogy neki egy régebbi munkahelyén volt egy nagyon ronda pasas, aki minden nőhöz ugyanazzal a szöveggel ment oda: "Nézd! Őszinte leszek! Nem akarok komoly kapcsolatot, csak egy jó szexre vágyom!"
A munkahelyén 10 - ből 9 nő elküldte a csipába! Volt, aki meg is pofozta!
Aztán, egy nő rábólintott és vele hónapokig összejártak dugni!
De, ennél is merészebb volt! Előfordult, hogy az utcán ment oda nőkhöz ugyanezzel a szöveggel!
Persze, ugyanilyen mércével... Majdnem mindenki elutasította!
Ám az egyszer egy kisebb fesztiválon elkísérte két kollégája. A csávó kinézett egy nagyon szép nőt! Elindult felé. A két kollégája - köztük van a haverom is, aki mesélte - persze röhögtek rajta, hogy majd jól felpofozza a csaj...
Aztán ráfagyott a mosoly az arcukra, mikor azt látták, hogy a csajszival elmentek ketten!
Azt már nem tudom hol dugta meg a csajt, de megvolt neki!
Tehát, ha belegondolsz, így előbb - utóbb sikere lesz egy férfinak! Lehet, hogy a 30. csaj fogja csak széttenni a lábát, de legalább az az egy szét fogja tenni!
Tehát, a kitartás meghozza az eredményét!
Például én is egy milfre vágytam, akit dughatok mindenféle kötelezettség nélkül! Próbálkoztam neten vagy 100 nőnél, mire egy végül összejött és összejártunk 3 hónapig csak szexelni!
A türelem rózsát terem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!