Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akik ráírnak random emberekre...

Akik ráírnak random emberekre hogy "Szia! Van kedved ismerkedni?" ti mit éreztek ilyenkor??

Figyelt kérdés
Most komolyan mire számítotok? Hogy azt mondják "igen, persze tudod mit, küldök magamról képet és házasodjunk össze!". Pl:10/1-esként ráírtok egy 10/11-es emberre, komolyan azt gondoljátok hogy ez teljesen természetes, válaszolni fog és szerelmes lesz belétek? Lehet hogy bunkó vagyok de nekem ez sosem fordulna meg a fejemben.

2021. szept. 30. 18:24
1 2
 11/15 Gymnospermatophyta válasza:
Mindenkinek más a 10/1 és a 10/11 (igen, a kinézett csajnak is). Az említett példánál én nem írnék rá, de máskülönben miért ne lehetne ráírni idegen lányokra? Na nem azzal a szöveggel, hogy mizu vagy egy fél mondat. Én ha írnék, akkor normálisan leírnám mi volt az oka, hogy NEKI írtam és nem másik 100-nak (mert én ilyen egyszerre egy lánnyal csinálnék és nem Ctrl+C, Ctrl+V szövegekkel) stb. Ha nem szeretne ismerkedni sem gond, de megpróbáltam. Ha pedig letilt (bár egy normális szöveg után szerintem max megírja szintén normálisan, hogy bocs ezért vagy azért nem, nem pedig letiltogat), akkor sem kezdem el k_urvázni. Bár nyilván rosszul esne valamennyire, elvégre ez esetben normálisan fogalmaznék és nem érezném indokoltnak a tiltást. :D Szóval simán lehet így is ismerkedni, csak ésszel. És az. hogy kinek írsz tök mindegy, miért ne lehetne nagyon szép? A lényeg, hogy akinek írsz, tetszen. Hiszen miért írnál olyannak, aki nem tetszik...
2021. szept. 30. 23:21
 12/15 anonim válasza:
Szia kedves kérdező, van kedved ismerkedni?! 😁
2021. okt. 1. 08:53
 13/15 anonim válasza:
Azt, higy megadtam neki a lehetőséget, hogy megismerjen🤷
2021. okt. 1. 09:30
 14/15 Pawel166 válasza:

Eddig egy emberre írtam így rá, de félig csak viccből.

Nem válaszolt :D ennek ellenére nem esik nehezemre ismerkedni csak nem ezzel a módszerrel

2021. okt. 1. 21:45
 15/15 anonim válasza:
Attól, hogy ráírok, szerintem még lehet(ne) normálisan válaszolni. Illetve ha elkezdünk beszélgetni kiderulhet, hogy nem 1-es vagyok... Egyébként ez teljesen szubjektív dolog. Mindenkinek más az ideálja.
2021. okt. 3. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!