Ismerkedni szeretnék, esetleg lenne kedved hozzá? :) 20/F
Játékszabályok:
1.
Nagyon fontos, hogy LÁNYOKKAL szeretnék ismerkedni, szóval ha fiú vagy, akkor szerintem itt véget is ért számodra a kérdésem olvasása. :D
2.
A személyiségem alapján ISFJ típus vagyok, szóval ha te is egy visszafogott, introvertált személyiség vagy, akkor annak nagyon tudnék örülni. :)
3.
Korosztályban a 16 és 20 év közötti lányokra gondoltam.
4.
A Dunántúl nyugati felén élek, szóval ha te is itt élsz, akkor már egy lépéssel bentebb járunk, hiszen nem szeretnék az ország egy másik felén élő emberrel céltalanul beszélgetni. :D
Köszönöm, hogy elolvastad, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet, akkor írj nyugodtan, akár privátban is, további szép napot/estét mindenkinek, attól függően, ki mikor talált ide. :D
Írtam, azért remélem, fogsz is rá válaszolni valamikor. :D
Bővebben? :D
Egy személyiségtípus. Nem mintha lényeges lenne, csak azért írtam le, mert én is introvertált vagyok, és velük sokkal jobban kijövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!