Lányok, ki szeretne ismerkedni? 21F
Fontosnak tartom leszögezni, hogy ezt a kérdést kifejezetten társkeresési szándékkal tettem fel.
Itt gyakorikérdéseken megismertem már jópár értelmes srácot, illetve barátkoztam innen nőkkel is, akik csak barátkozni akartak, de most nem ez a célom.
Szóval...
Tudom, hogy nem sok esély van itt értelmes, értékes lányokkal találkozni, beszélgetni, de azért megpróbálom, hátha.
Budapesten élek, végzős villamosmérnök hallgató vagyok. A 11. kerületben dolgozom szoftvertesztelőként teljes állásban, egy hónapja kezdtem, eddig szeretem a munkahelyemet.
Mostanában nincs sok szabadidőm, de szabadidőmben szeretek túrázni, számítógépes játékokkal játszani, társasozni, haverokkal találkozni, dokumentumfilmeket/sorozatokat nézni, illetve néha motorozom. A későbbiekben szeretnék venni egy "komolyabb" 50-es motort, jelenleg egy Babettám van, ami, hát, kicsit gyenge.
Ezeken kívül nagyon érdekel még a történelem, illetve a geopolitika. Hogy miért? Ezt nem tudom elmagyarázni. Ez mindig is így volt, gyerekként sem volt nyűg számomra a töritanulás, hanem élvezettel olvasgattam a törikönyvet.
És, hogy miért keresek itt (is) társat?
A koronavírus (mint mindenkinek) eléggé beszűkítette a társalgási, ismerkedési, szórakozási lehetőségeimet. Én nem vagyok "bulizós" srác, kifejezetten nem szeretem a szórakozóhelyeket, de így is, nem tudtam találkozni a barátaimmal, nem volt egyetemi oktatás, sokkal kevesebb lehetőségem lett ismerkedni, ráadásul a gazdasági válság miatt melót sem találtam. Ezek mára mind enyhültek, de a társat egyelőre még nem találtam.
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésed, kérlek írj. Ha esetleg nem, akkor további szép napot kívánok. :)
Ui.: kérlek ne trollkodjátok szét a kérdést.
Mivel nem írtad mióta nincs párod, feltételezhető, hogy még sose volt. Ha tévedek az nem feltétlenül baj... 😂😁😉
24L
Na igen.
Valóban, ezt nem írtam, de nem volt még párom.
A gimiben lett volna lehetőségem, tetszettem egy osztálytársamnak, de ez nem volt kölcsönös, nem tetszett a lány, kihasználni meg nem akartam.
Érettségi után az egyetemen, illetve egyetemen kívül, egyéb helyeken próbáltam aktívan ismerkedni, de hát a koronavírus közbeszólt.
Mennyire jó lenne,ha a meleg körében is ilyenek lennének a társat keresők
(Bocsi az offért)
Mire gondolsz?
Másfél éve használok társkereső oldalakat, kisebb-nagyobb megszakításokkal persze. Mostmár kb. csak poénból vagyok fent, de eddig nem igazán voltak pozitív tapasztalataim.
Kedves kérdező!
Nem tudom hogy milyen jártas vagy a társkeresési tevénykedségekben, de a fent emlitett sorokat a kérdés szekcióban, feltételezem hogy nem igazán vagy jártas az öneladás témában.
Amikor egy társkeresési célból inditunk úgy mond "hirdetést", akkor csak a "nagy betűs" részeket mondjuk el magunkról, hogy az érdeklődést felkeltsük.
Most egy kicsit tömören fogok fogalmazni, de a hirdetést "szexin" kell be állítani vagy az éledbe nem fognak reagálni!
Példaként mindig a külső le írásával kell kezdeni, aztán helymeghatározás (lakhely) majd a kor, és a hobbi(k) és foglalkozás(ok) (ha vannak).
"Mesét" nem kell írni mert általában nem vonzó ha egy litiát kell végig olvasni-a hogy ki szedje a lényeget a hirdetésedből.
Ne legyen túl tömör, de túl hosszú sem a hirdetésed, ilyenkor mindig a legjobb tulajdonságaidat mondod el, és megjegyezném hogy mivel ez a kérdés/hirdetés a nők felé írányúl, ezért erősen ajánlom hogy ne írj/mondj olyat hogy "szeretek számítógépes játákokkal játszani" mert ez nem szexi, és hervasztoan hatt rájuk egy férfi íránt.
Ezeket betartva, nagyobb sikerrel jársz.
Egy Férfi társ. 34
7-es
Egy ilyen típusú társkeresésben (online), nem a rá reagálok számát kell számolni/korlátozni hanem aképpen be állítani a kérdést/hirdetést, az hogy a hírdető a lehető legtöbb jelentkező közül válogasson.
Voltaképpen pontosan ez is a cél.
Ezzel így minden potenciális jelentkező félnek add lehetőség a hirdetőhöz.
6-os voltam.
Nagyon közel lakunk egymáshoz, már-már félek, hogy átkopogsz :D
(Egy húsz éves egyetemista lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!