Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedved egy kis beszélget...

Lenne kedved egy kis beszélgetéshez? 🙂

Figyelt kérdés

Most vagyok túl egy friss szakításon.

Magányos vagyok és jó lenne végre valaki olyanra szánni az időmet és energiámat, aki legalább tisztel és őszinte hozzám.

Rólam:

25 éves vagyok, diplomás

dolgozok, eltartom magam és egyedül élek

szeretem az állatokat, de allergiás vagyok mindre

szeretem a természetet, de csak távolról

ha van szabadidőm olvasok, kockulok, néha úszni is eljárok

bármiről elbeszélgetek, de a fociról kevesebb lelkesedéssel

elsődleges szeretetnyelvem az érintés, a libidóm mindig az egekben van

szeretem a kihívásokat

utálok unatkozni

2023. márc. 7. 05:33
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Na pont az ilyen sügerek mint te dőlnek be ezeknek a kamu embereknek.

Aztán majd utalsz neki egy pár száz ezret mert “érintésre vágyik” és eltűnik. Bírom az ilyen embereket, úgy át lehet bacni őket a palánkon ahogy vannak. Az igazi 10 évente 1 lukat látó (az is úgy, hogy fizet érte) emberek.

2023. márc. 7. 13:16
 12/23 anonim válasza:

Jöttem kommenteket olvasgatni. Eddig élvezem. :)

Folytassátok..

2023. márc. 7. 14:06
 13/23 anonim válasza:
De hová tűnt Damon Hill?
2023. márc. 7. 18:03
 14/23 anonim válasza:

11. Miről beszélsz, te nagyokos? Nem is ismersz engem. Csak megemlítettem valamit azzal kapcsolatban, amiről a kérdező ír. De amúgy jó, hogy azt hiszed, jobban tudod, én mit akarok. Képzeld, nem akarok lefeküdni a kérdezővel és innen a gyakoriról senkivel.

Hogy milyen pár száz ezerről írkálsz itt érintések kapcsán, nem is értem. Miért utalnék én bárkinek is?

Te magaddal is biztos jól elbeszélgetsz, tizenegyeske, hogy ki mit csinál és milyen hülye, közben jót röhög rajtad, aki hallja, hogy a szomszédról is már kényszerképzeteid vannak, és egész diagnózist alakítottál ki róla, holott nem is ismered.

Te egy nagyon frusztrált fotelhuszár lehetsz, itt sügerezel, fogalmad sincs senkiről és semmiről, de kitalálod, ki milyen, és jól megmondod a véleményed. Gratuálok, remélem, legalább te jót szórakozol rajta, bár attól tartok, inkább csak az indulatok vetnek szét téged a frusztráltságod miatt.

2023. márc. 7. 19:20
 15/23 anonim válasza:

Szia !

Ha akarsz, akkor hívásozhatunk is ^^

Discord : HT - GV - 4802#1718

2023. márc. 7. 21:05
 16/23 Waff válasza:
Rock n roll arc vagyok, csak kemény csajokkal ismizem :D
2023. márc. 8. 07:38
 17/23 anonim válasza:
Gondoltam már az első irásodból, hogy "jány" vagy. Mindenre allergiás, természetet csak távolról, ritka úszás, begubózás gyakran. Ha azzal henzegsz, hogy a libidód az egekben, akkor most f@szt szeretnél érinteni magyarán mondva, hogy a nép egyszerű gyermeke is megértse? Nincs ezzel semmi baj, itt a tavasz, a hormonok dolgoznak. Sok jelentkező lesz, lehet válogatni a felhozatalból. A gyenge immunrendszered tedd rendbe, mozogj sokat a természetben. Ilyen fiatalon nem szabad alergiásnak ( taknyosnak) lenned. Sok természetes megoldás létezik az allergia csökkentésére.
2023. márc. 8. 08:49
 18/23 anonim válasza:
Persze , ha akarsz , írj
2023. márc. 8. 17:47
 19/23 anonim válasza:
Szia. Melyik megyében laksz? :)
2023. márc. 8. 18:22
 20/23 anonim válasza:
#19: 99%, hogy ez is kamu.
2023. márc. 9. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!