Lenne kedved egy kis beszélgetéshez? 🙂
Most vagyok túl egy friss szakításon.
Magányos vagyok és jó lenne végre valaki olyanra szánni az időmet és energiámat, aki legalább tisztel és őszinte hozzám.
Rólam:
25 éves vagyok, diplomás
dolgozok, eltartom magam és egyedül élek
szeretem az állatokat, de allergiás vagyok mindre
szeretem a természetet, de csak távolról
ha van szabadidőm olvasok, kockulok, néha úszni is eljárok
bármiről elbeszélgetek, de a fociról kevesebb lelkesedéssel
elsődleges szeretetnyelvem az érintés, a libidóm mindig az egekben van
szeretem a kihívásokat
utálok unatkozni
Na pont az ilyen sügerek mint te dőlnek be ezeknek a kamu embereknek.
Aztán majd utalsz neki egy pár száz ezret mert “érintésre vágyik” és eltűnik. Bírom az ilyen embereket, úgy át lehet bacni őket a palánkon ahogy vannak. Az igazi 10 évente 1 lukat látó (az is úgy, hogy fizet érte) emberek.
Jöttem kommenteket olvasgatni. Eddig élvezem. :)
Folytassátok..
11. Miről beszélsz, te nagyokos? Nem is ismersz engem. Csak megemlítettem valamit azzal kapcsolatban, amiről a kérdező ír. De amúgy jó, hogy azt hiszed, jobban tudod, én mit akarok. Képzeld, nem akarok lefeküdni a kérdezővel és innen a gyakoriról senkivel.
Hogy milyen pár száz ezerről írkálsz itt érintések kapcsán, nem is értem. Miért utalnék én bárkinek is?
Te magaddal is biztos jól elbeszélgetsz, tizenegyeske, hogy ki mit csinál és milyen hülye, közben jót röhög rajtad, aki hallja, hogy a szomszédról is már kényszerképzeteid vannak, és egész diagnózist alakítottál ki róla, holott nem is ismered.
Te egy nagyon frusztrált fotelhuszár lehetsz, itt sügerezel, fogalmad sincs senkiről és semmiről, de kitalálod, ki milyen, és jól megmondod a véleményed. Gratuálok, remélem, legalább te jót szórakozol rajta, bár attól tartok, inkább csak az indulatok vetnek szét téged a frusztráltságod miatt.
Szia !
Ha akarsz, akkor hívásozhatunk is ^^
Discord : HT - GV - 4802#1718
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!