Hol tudnék ismerkedni normális,nem buta nőkkel,lányokkal?
"Én soha nem teszek szóközt a vesszőknél,mert így tanították az iskolában.Max. a munkám során ütök szóközt,mert engem zavar."
Ez egy faiskola lehetett, vagy nem figyeltél az órán. Könyvet, újságot sosem olvastál, egyszer sem? Nem tűnt fel, hogy van egy szóköz a pontok, vesszők után?
Hát figyelj, van egy stílusod.. :D
Akik belédkötnek az írásod miatt, nem gondolod, hogy talán van valami abban, amit mondanak?
Én személy szerint, ha ismerkedek valakivel és kritériumom, hogy értelmes legyen, akkor elvárom, hogy az az írásán és beszédén is megmutatkozzon. Mivel ez az első dolog, amiről meg tudom ítélni a másikat.
A kérdésedre is válaszolva; gondolj a hobbijaidra és a helyekre, ahová szívesen jársz. Ott biztosan találkozol olyanokkal, akik veled azonos szinten vannak, vagy legalább az érdeklődésetek hasonló, ami már egy elég jó pont.
Ha az átlagnál értelmesebb férfi vagy, rohadt nehéz dolgod lesz, mert a nők között jóval ritkább a kiugróan értelmes, higgadt ember.
Ezen az oldalon is láthatod, hogy a nők többsége csak beleköt nüansznyi dolgokba meg személyeskedik, viszont ha néha érvelni próbálnak, belezavarodnak a mondavalójukba. Ergo tapasztalatom szerint a (humán) diplomás nők többsége is teljesen átlagos képességű.
Esetleg próbálkozhatsz az érdeklődésednek körödnek megfelelően, hátha…
26-os: nem úgy tűnik, hogy az átlagosnál értelmesebb a srác, úgyhogy túl nagy elvárásai ne legyenek…
Ismerkedj a munkahelyeden.
Normális, nem buta nőkkel szinte bárhol lehet ismerkedni, felismered őket arról, hogy elhúzódnak a közeledből, amint megszólasz.
Mielőtt ismerkednél, keress fel egy pszichiátert, mert ilyen jellemmel jobb a világnak, ha egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!