A vonzalmat kulsore vagy belsore kell erteni? Ha vki buta az vonzalom?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 14:05
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve ha egy srac azt mondja ra vagyok zsongva az miert rossz?
2020. aug. 22. 14:06
2/5 anonim válasza:
Hogyha bele vagy zsongva es ezt tudja akkor bármit megtehet veled szinte korlátlanul. Illetve így nem leszel neki érdekes. Próbáld eljátszani az elérhetetlen nőt, ne keresd,ne írj, válaszolj lassan,de néha csepegtesd neki a vonzalmad, (nem értjük az apró jeleket!)mond neki,hogy jól érzed magad, szeretsz vele lenni stb, Sajnos egy préda csak akkor igazán értékes,ha nem akárki tudja elejteni.
29f
2020. aug. 22. 15:02
3/5 A kérdező kommentje:
Randi utan mondta hogy nem vonzodik hozzam, ea hogy buta vagyok.
2020. aug. 22. 15:25
4/5 anonim válasza:
Szent egek. Még egy ilyen idióta libát. PONT TE ÍROD, HOGY A KÉPEDBE MONDTA, HOGY NEM VONZÓDIK HOZZÁD, ERRE RÁKÉRDEZEL MÉG ITT?! Hogy a francba jártad te ki az általánost?! Nem csoda, hogy ostobának tart, rémesen hülye vagy.
2020. aug. 23. 01:18
5/5 anonim válasza:
Hogy miért rossz az, ha "rá vagy zsongva", hát mondjuk azért, mert ez már az ötödik kérdésed vele kapcsolatban. Először azt hittem, bunkó a srác, de nem, be kell látnom, hogy igaza van, te tényleg g.ci buta vagy
2020. aug. 23. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!