Valakinek lenne kedve ismerkedni ?
16 éves fiú vagyok
Dunántúlon élek
Kb 170 cm magas vagyok
Szabad idömben gitározom, edzem ,animet nézek,interneten logók
Szeretem az eget bámulni meg a
Macskákat.
Szeretek segíteni másoknak empatikus vagyok és barátságos
De az elenkezöje is tudok lenni ha kell
És cigizek
Pedig nagyon megszívod, ha nem teszed le a cigit, de őszintén leszarom. Van annyi eszed, hogy felmérd a következményeket. Engem csak az zavar, hogy az cigis tüdőrákosok stb.-k egészségügyi kiadását is támogatják az egészségügyi költségvetésből, ezt bizony nem kéne, mert teljesen maguknak okozzák tudatosan a betegség kockázatát, egyből jutna más betegségek tisztességes támogatására.
Amúgy jó, hogy belátod, hogy a helyesírást kell fejlesztened, de a fogalmazást is érdemes lenne. Jó lenne, ha meg is tennéd.
Nem szülei pénzéböl hanem ösztön díj ből veszem és magam nak oldom meg
Valamint anyám rákban halt meg szóval hídel hogy tudom milyen következményei vannak
És a gyógyszer árakal is tisztában vagyok mert én mentem venni neki meg én ápoltam
És azt is tudom hogy rosz a fogalmazásom
És kérlek ne annyiból szürdle hogy milyen ember vagyok hogy 16 éves vagyok meg cigizek
helyesírás+
cigi-
17/l
mellesleg hatalmas a cicim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!